• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Pewnie,jak moga niech sie zrzucaja.
Zawsze to jakis grosz zaoszczedzony. [emoji106][emoji106]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No nie będę im psuć humorów i nie odmówię :) Strasznie im zależy...
Wszystko inne mam po synku ...2 łóżeczka w tym turystyczne ...ale wiele rzeczy trzeba będzie kupić x 2
Ubranek mam masę w neutralnych kolorach, ale jak będzie dziołcha to babki puszczą wodze fantazji na zakupach :D

reklama
Wszystko inne mam po synku ...2 łóżeczka w tym turystyczne ...ale wiele rzeczy trzeba będzie kupić x 2
Ubranek mam masę w neutralnych kolorach, ale jak będzie dziołcha to babki puszczą wodze fantazji na zakupach :D
Super, pewnie niech się rodzinka zrzuca jak ma chęć, zawsze Wam będzie lżej bo wydatków na pewno będzie. :)

Ooj te babki

U mnie tylko moja mama szalala a ta tutaj druga to ooooo
Eeehh az zazdroszcze ze teściowa chce kupowac.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi bebetto fajny i ładny. Ciekawe jakie ma opinie. Dobrze byłoby gdzies taki wózek stacjonarnie przemacać [emoji6]
Ja tam wróżę Ci parke Nessi, nie wiem czemu, ale od początku tak mi sie wydaje [emoji12]

Nessi przypomniało mi sie jak jak Młody w wieku 5lat dostał od teściowej koszule w rozmiarze 2-3 lata [emoji23]

Nessi przypomniało mi sie jak jak Młody w wieku 5lat dostał od teściowej koszule w rozmiarze 2-3 lata [emoji23]

No to jest dobijające, wiem jak pracowałam w sklepie to przychodzili i nas się ludzie pytali czy to będzie dobre dla 4 - latki, a ja mówiłam, że trzeba znać rozmiar bo dzieci są różne. :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry