• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen to my marcowe babki[emoji3]

Poszlam spac po 15 i przed chwila wstalam, i co ja bede w nocy robic[emoji23]
Nawet dzis bzykanka nie bylo, i nie bedzie. Nie chce mi sie[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen moja przyjaciółka tez paliła cała ciaze i w żaden sposób nikt nie był w stanie jej przekonać ze to największa głupota obok picia alkoholu, ze szkodzi dziecku, ze to czy tamto. Nie przekonał jej nikt i wiem ze z kolejnym dzieckiem w ciazy tez bedzie palić. Taki typ. Co sie nagadalam, nawyzywalam ja, artykułu rożne wysyłałam.... grochem o ściane. Ja tego nie rozumiem. Ale co zrobic [emoji20]

Bum tak był listonosz [emoji106] zaraz moj wróci to pójdę do apteki [emoji16]
Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8]

Bum tak był listonosz [emoji106] zaraz moj wróci to pójdę do apteki [emoji16]
Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8]

no mam nadzieję , że problemu z wykupem nie będzie :D :* proszę aplikuj dobrze :D

W ogóle nie wiem czy w czwartek nie pójdę na usg żeby sprawdzić czy już na pewno po owu. Zadzwonie jutro i zobacze czy sa miejsca.

Tak wonder. Az wqrwa zalapalam

Agnes mija szwagierka tez rechala do samego konca i tez tyle co.sie nagadalam.

Ja palilam przez prawie 9 lat. Zrobilam test, bylam w ciazy.... rzucilam od razu !!!!

Wydaje mi sie,ze dla DZIECKA MOZNA jak dla mnie nie ma rzeczy niemozliwych!!!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
agnesis zapewne juz po [emoji4]

Moj P stwierdził , ze kwiatki i tak sie wyrzuci i tki pakiet dostalam [emoji23][emoji23]
1487089245-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry