• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnes ja jaja widzę na fotce i to duzooo [emoji23] ty a może to my już po ovu mnie coś ciężko w dole ...

Nati brzusio marzenie [emoji7] cudny ...

Ness eee bryczka super i też mi się ten szary podoba [emoji41]

Bum a u mnie jaki status ? :) listonosza chyba nie było,zaraz spojrzę czy awizo dał....

Kurcze tyle nadrabiania że aż muszę drugi raz poczytac bo nie pamiętam...

Wchodzę do domu a tu miłość [emoji8]
Się m postaral ... a w lodówce Carlo Rossi 1,5l - czerwone moje ukochane ...oj będą z tego dzieci

20170214_171304.jpg

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Załączniki

• 20170214_171304.jpg
    20170214_171304.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 193
reklama
anula muszą być z tego dzieci :D
u Ciebie status mam , ze nadano u mnie tylko , więc zapewne dopiero jutro będzie paczka u Ciebie .
Nie mieszkasz na wsi ?

Bum u mnie listonosz zaginął w akcji haha ... a śledzik mój ulubiony ....

Moje dziecko zapodalo lody,owoce i bitą śmietana...taki mamy walentynkowy obiad

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

anula muszą być z tego dzieci :D
u Ciebie status mam , ze nadano u mnie tylko , więc zapewne dopiero jutro będzie paczka u Ciebie .
Nie mieszkasz na wsi ?
No na wsi haha pola,sarny i Dziki aaa i bażanty pieją hehe dobrze ze zasp śnieżnych nie ma bo by listonosz biedak nie dotarł [emoji23]

No na wsi haha pola,sarny i Dziki aaa i bażanty pieją hehe dobrze ze zasp śnieżnych nie ma bo by listonosz biedak nie dotarł [emoji23]

bo zauważyłam już kiedyś jak wysyłam np kosmetyki z avonu poleconym priorytetem to na wsie , takie miasta malutkie to , że na drugi dzień dochodzi , czyli jutro powinno być 100 % .

Carmen ja mam tu fikcyjna date urodzin[emoji23] marcowa jestem tak naprawdę[emoji3]
Butki cudo, tez musze sobie na wiosne jakies fajne sprawić[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Moj mi zafundowal butki w sobote z okazji walentynek.
Jak wroci z pracy licze znowu na co ahahhaaaa

1487089814-aaaaaa.jpeg

Takie insze,byle wyvodne byly [emoji1][emoji1][emoji1] ciekawe jak dlugo beda czyste

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ładne , tylko u mnie szybko z białych robią się szare [emoji23][emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]

reklama
Carmen eee bomba :)
Podobają mi się [emoji39]
Adidaski sobie wypatrzylam na insta choć jakbym miała wybierać to brała bym te [emoji7]
FB_IMG_1486937251713.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1486937251713.jpg
    FB_IMG_1486937251713.jpg
    88,8 KB · Wyświetleń: 198

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry