• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula to testujem dalej razem [emoji38] ja zrobie wieczorem [emoji12]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Wiecie jaka u mnie piękna wiosna [emoji7][emoji7] aż mi się w pracy nie chce siedzieć

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula niby 6 stopni jest, a słońce widzę pięknie swieci. Tyle ze jeszcze z domu nie wychodziłam dzis [emoji38]
Arte 15 [emoji50] to już mozna sie wygrzać w słońcu przy takiej temp [emoji41][emoji41]

Hej

Bum- powodzenia na wizycie , może usłyszysz serduszko

Arte- będzie dobrze , trzymam &&& za prace

Agnesis - znowu Ci kreska ciemnieje hymmm ciekawe :-)

Anula- No albo przed albo po ale blisko :-)

U mnie tez piękne słoneczko i piękny smog :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Slucham audiobooka Ciemniejszej strony Greya i sprzątam[emoji23]
Moj pojechal do mamusi, a niech jedzie i nie wraca przez tydzień[emoji5][emoji41]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

U mnoe 2 stopnie na + , ale jest bardzo słonecznie , bylam z psem i az sie do domu nie chciało wracać [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t4d [emoji235]

Oby było tylko już coraz cieplej [emoji2]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry