D
Deleted member 169981
Gość
Bananka kluchy z serem najlepsze[emoji5]
Anula mogę pomóc[emoji5]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Anula mogę pomóc[emoji5]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooooooooooooo cebula ....duszonej z chlebem bym zjadła samej.Anula to ciekawe kiedy tak owu była [emoji23]
Bananka mi sie cały czas chce spać, ale jak sie kładę to nie mogę zasnąć [emoji24] poczekam do wieczora, przytulne sie do starego to zasnę raz dwa [emoji12]
Ja mam ochotę zjeść cokolwiek ze smażona cebulka [emoji12][emoji38]
Nuria zaraz i ja zabieram się za Sprzatanie .... [emoji58]
Ness eee to kupę roboty będziesz miała [emoji23]
Agnes na rozgrzewkę właśnie siknelam ...wieczorem z tobą strzele ale chyba zdecydowanie po ptokach u mnie [emoji58]
Zobacz załącznik 795659
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Ooooooooooooo cebula ....duszonej z chlebem bym zjadła samej.
Kyrie Elejson ...ja chcę ammmmZnalazłam pyzy w zamrażarce, wiec bedą pyzy z cebulka [emoji7][emoji7][emoji7]
Patrzcie jaka pyszna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]
![]()
Ale smaka robicie z tą cebulką![emoji23]