• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja na razie kawę pije, wiec trzeba ja wydalić i ze 2h poczekać. Ale jajniki bola, chyba sie przepracowały [emoji23]

Musze was nadrobić:)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Nuria pamiętasz jak rozmawiałyśmy o naszych chłopach i ich powrotach do piłki nożnej?
Moj wlasnie jutro idzie na pierwszy trening [emoji33] sie stary dziad zasapie tam, dostanie zawału i bedzie erka na sygnale potrzebna [emoji23][emoji23]

Nuria pamiętasz jak rozmawiałyśmy o naszych chłopach i ich powrotach do piłki nożnej?
Moj wlasnie jutro idzie na pierwszy trening [emoji33] sie stary dziad zasapie tam, dostanie zawału i bedzie erka na sygnale potrzebna [emoji23][emoji23]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula on tez miał przestój z rok czasu od grania takiego dla rozrywki, towarzysko, a w klubie to już nie grał x lat, wiec jestem pewna, ze tam padnie i bede jechać po zwłoki na boisko [emoji16][emoji38]

Agnes hehe bądź w gotowości:)

Zasiadlam i nic mi się już nie chce....

Agnesis moj zadyszki po seksie dostaje a co mowiac jakby mial za pilka latac. Ale to kozak mysli ze z latwoscia wroci do formy taaaa
Juz ma treningi jego byla drużyna ale on akurat w pracy wtedy. I dobrze mu tak. Chociaż mowil ze sobie na zadanie urlop wezmie na następny trening. No debil

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A to moj ma lepiej, bo prace ma jednozmianowa wiec na większość treningów zdarzy [emoji12] gorzej jak zejdzie [emoji1]

A propo cebuli[emoji4] pyszny cebularz, chyba jutro sama zrobię własne. Bo na tych kupczych w ogole sladowe ilosci sa tej cebuli. Ale ciasto dobre. Jak zwykle zjem srodek a brzegi dla mojego zostawie

1487264757-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry