• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Chyba mam kuźwa Pms [emoji23] opierdolilam towarzystwo na podwórku i jednego gowniarza od debili wyzwalam i powiedziałam ze jak czuje sie urażony to niech z matka albo ojcem do mnie przyjdzie [emoji38][emoji38][emoji38]
A i dodałam jeszcze ze jak jeszcze raz uderzy młodego to mu osobiście do dupy nakopie [emoji12]

Niedługo bede miała ksywę na osiedlu "matka psychopatka" [emoji23]

Niedługo bede miała ksywę na osiedlu "matka psychopatka" [emoji23]

Ja dzisia znowu staremu nawrzucałam
Powiedzia/ mi w koncu zebym skonczy/a bo jak zaczne to kñca nie widać [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ja dzis uruchomiłam produkcje

1488026621-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania ja do swojego już nic nie gadam, bo mi sie znudziło [emoji23]
Na głupie zabawy dzieciaków tez rzadko reaguje. Ale tamten gówniarz go szarpał, ciągał za sobą jak worek ziemniaków, a na koniec rzucił go twarzą w błoto. Starszy, większy, to na mniejszych sie wyżywa. A moj Młody jest hmmm... bardzo wrażliwym i delikatnym chłopcem, zeby nie powiedzieć ze pizduś z niego [emoji12] On nawet kopnąć nie potrafi. Mówiliśmy mu, tłumaczyliśmy jak sobie radzic. Ale on i tak jest jaki jest.
A ja sie wk*rwilam tak ze żadna siła by mnie w domu nie zatrzymała i sie oberwało bachorkowi [emoji23]

Agnesis a moze mlodego zapiszcie na jakies zajecia dodatkowe?
U mojego w rodzinie jest dziecko ktore boi sie nawet odezwac jak ktos mu cos zabierze, i w koncu rodzice zapisali go na jakis boks dzieciecy czy judo nie wiem co to nawet i powiem Ci ze teraz widac zmiane w Nim. Nie to ze stal sie bokserem i wszystkich bije ale umie sie juz postawic jak ktos mu dokucza

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria wlasnie myśle, ze na karate pójdzie. Moze sie chociaż obronić bedzie umiał. Tyle ze on to ma swoją filozofię- bicie jest zle i nie wolno bić. Ale w końcu musi sie nauczyć ze jak dzieje mu sie krzywda to jest to samoobrona.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry