• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis no tak tak. Lepiej juz za mlodu nauczyc tego dziecko bo pozniej bedzie gorzej.
Nie chodzi o to zeby sie bic, ale zeby umiec sie obronic chociaz.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nałożyłam sobie maske ze spiruliny która jest ciemno zielona i jak wyszłam z łazienki to się mnie córka wystraszyła
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie myślałam _e aż tak źle ze mną [emoji24][emoji24][emoji23][emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania moja kolezanka na roku jak pierwszy raz nalozyla jakas ciemna maseczke na twarz i dekold i wyszla z lazienki to jej 2.5 letnia corka sie zsikala ze strachu i zaczela piszczec tak sie wystraszyla.
Z tym nie ma zartow[emoji5]

Mania moja kolezanka na roku jak pierwszy raz nalozyla jakas ciemna maseczke na twarz i dekold i wyszla z lazienki to jej 2.5 letnia corka sie zsikala ze strachu i zaczela piszczec tak sie wystraszyla.
Z tym nie ma zartow[emoji5]

Uprzedziłam Młodą że nakładam maskę i widziałaj jaką ...
Także musiałam na prawdę źle wyglądać [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania gorzej gdyby mąż sie przestraszyl[emoji23] dziecku mozna wybaczyć[emoji5]

Mąż dziwnie patrzył jak ją nakładałam
Śmiał się pod nosem, ale nie skomentował...[emoji33]
Chyba boi się już do mnie odzywać, bo go dziś straszyłam tą żeliwną patelnią [emoji12][emoji12][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

a mój czasem sobie maskę nawet ze mną nałoży :D

Co tak cicho laski ? :)

Ja po raz pierwszy w życiu zrobiłam żurek na jutro jest megaaa pyszny :)

Mój już wyrósł z eksperymentowania, już za stary jest [emoji12][emoji23]

Żurek jest dobry, zwłaszcza z jajeczkiem [emoji16]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry