• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Moj tez o zeby dba, ale jezeli chodzi o wizyte u dentysty to juz jest problem[emoji23] w ostatecznosci pojdzie, a tak to chodzi i jeczy[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum ja tez miałam mleczaka, dentystka w tamtym roku mi musiała go wyrwać, bo obsunął sie i zaczął mi podrażniać policzek od środka. Gdyby nie to nadal bym z nim chodziła, bo zdrowy był i trzymał sie mocno [emoji16] a pod spodem stałego brak. A z kolei moj brat miał o jednego zęba za dużo. Mi brakuje, a jemu z przybytku musieli wyrwać. I gdzie tu sprawiedliwość [emoji23]

Agnes no mu wychodzi tamten drugi , ale jakos nie umie [emoji23]

Ale mam dzis lenia , nie chce mi sie nic.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]

Agnesis no ja tez. Ale im nie przetlumaczusz. Jeszcze Cie zaraz bedzie obwinial ze go zab boli[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Jak zacznie cos marudzić to pożyczę od Mani ta żeliwna patelnie, a Anula ukryje mi dowody zdrodni, Ty mi dasz alibi i bedzie luzik [emoji16][emoji1][emoji38]

Agnes no mu wychodzi tamten drugi , ale jakos nie umie [emoji23]

Ale mam dzis lenia , nie chce mi sie nic.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
7t3d [emoji188]

ja mam prawie 27lat i jeszcze wszystkich ósemek nie mam na wierzchu :P a bolą jak cholera jak rosną - zawsze parę dni przed @

Agnesis ja też miałam dodatkowy ząb - wyrósł pomiędzy jedynkami - taki wielki kieł. Później niestety okazało się że przez ten dodatkowy ząb nie mam miejsca w dziąsłach na ten prawidłowy i niestety moja dwójka z lewej strony jest krzywa bo się nie zmieściła już. Mimo że mi wyrwali tego środkowego to i tak już miejsca nie było

To u Mlodego wczoraj wyczailam pierwszego stałego zęba. Tyle, ze wyszedł za mleczakiem [emoji53] mleczaki dwa sie ruszają, ale nie wypadły jeszcze i ten stały wyszedł z tylu [emoji20] musimy isc z tym do dentysty

Hejka
Nessi jak plamienia? Na którą masz jutro wizytę? Jak samopoczucie?

Bum a ty kiedy teraz masz wizytę? Lence pokój się podoba?

Rene już niedługo przytulisz córeczkę:-) jeszcze tylko miesiąc.

Mum gratulacje! Piękny Kropeczek:-) niech rośnie w siłę. Na następnym usg to już pewnie ci rączką pomacha na przywitanie :-)

Mania współczuję ospy u córci. Ja na szczęście przeszłam ją lajtowo. Nawet jednego dnia w szkole nie ominęłam i dzięki temu wszystkie dzieciaki z klasy ją miały hłe hłe :-)

Jadę zaraz do rodziców na mojej najmłodszej siostry 18ste urodziny. Będzie koło 30 osób i mogę się założyć, że usłyszę dziś słowo ,, grubasku " pierdylion razy:-/ tam jest fajne lustro to wam zrobię fotkę i wrzucę. Miłego dnia dziewczynki:-*

reklama
Hejka
Nessi jak plamienia? Na którą masz jutro wizytę? Jak samopoczucie?

Bum a ty kiedy teraz masz wizytę? Lence pokój się podoba?

Rene już niedługo przytulisz córeczkę:-) jeszcze tylko miesiąc.

Mum gratulacje! Piękny Kropeczek:-) niech rośnie w siłę. Na następnym usg to już pewnie ci rączką pomacha na przywitanie :-)

Mania współczuję ospy u córci. Ja na szczęście przeszłam ją lajtowo. Nawet jednego dnia w szkole nie ominęłam i dzięki temu wszystkie dzieciaki z klasy ją miały hłe hłe :-)

Jadę zaraz do rodziców na mojej najmłodszej siostry 18ste urodziny. Będzie koło 30 osób i mogę się założyć, że usłyszę dziś słowo ,, grubasku " pierdylion razy:-/ tam jest fajne lustro to wam zrobię fotkę i wrzucę. Miłego dnia dziewczynki:-*
Jutro [emoji6]
Podoba się podoba , ale czeka jeszcze na nowe zabawki [emoji38]

7t3d [emoji188]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry