• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka
Nessi jak plamienia? Na którą masz jutro wizytę? Jak samopoczucie?

Bum a ty kiedy teraz masz wizytę? Lence pokój się podoba?

Rene już niedługo przytulisz córeczkę:-) jeszcze tylko miesiąc.

Mum gratulacje! Piękny Kropeczek:-) niech rośnie w siłę. Na następnym usg to już pewnie ci rączką pomacha na przywitanie :-)

Mania współczuję ospy u córci. Ja na szczęście przeszłam ją lajtowo. Nawet jednego dnia w szkole nie ominęłam i dzięki temu wszystkie dzieciaki z klasy ją miały hłe hłe :-)

Jadę zaraz do rodziców na mojej najmłodszej siostry 18ste urodziny. Będzie koło 30 osób i mogę się założyć, że usłyszę dziś słowo ,, grubasku " pierdylion razy:-/ tam jest fajne lustro to wam zrobię fotkę i wrzucę. Miłego dnia dziewczynki:-*
Tynkus to moja mala ma ospe [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze zrobilas !!!!!!!!

Ja dwie godzinki pospalam..dlugo dlugo od niepamietnych czasow na lozku w sypialni....normalnie nie spie,ale jak przysne to na kanapie jak staruszka [emoji1][emoji1]

Pewnie zaczne od kwietnia,maja duzo spac bo biore leki na uczulenie.wiec po.tych sie zajefajnie spi ;)

Dobrze zrobilas !!!!!!!!

Ja dwie godzinki pospalam..dlugo dlugo od niepamietnych czasow na lozku w sypialni....normalnie nie spie,ale jak przysne to na kanapie jak staruszka [emoji1][emoji1]

Pewnie zaczne od kwietnia,maja duzo spac bo biore leki na uczulenie.wiec po.tych sie zajefajnie spi ;)

dobrze , ciekawe o której teraz kuźwa pójdę:D
ja psikam strsznie od maja - sierpnia :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry