Wonderful
Fanka BB :)
Widze, że nie ma polskiej waluty, w euro płacisz? Jak z wiarygodnością?Lepsze cuda mozna znaleźć[emoji3] jakby ktoras coś chciala to służę pomocą[emoji106]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widze, że nie ma polskiej waluty, w euro płacisz? Jak z wiarygodnością?Lepsze cuda mozna znaleźć[emoji3] jakby ktoras coś chciala to służę pomocą[emoji106]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
13 październik - z OM 2 październik sporo różnicy ... nie wiem jak to się mogło stać , że aż taka rozbieżność jest ... :/Nuria a jakbym coś sobie wybrała to byś mi zamówiła? Oczywiście doliczy sobie za fatygę:-) poczekam tylko jak mi przyślą dodatek ok. 15 marca i wtedy złożę zamowionko jakieś małe, oki?
Anulka czekam na twoje dzieła :-)
Agnesis ja uwielbiam jeść i niestety bardzo to po mnie widać. Jak tylko przestanę się pilnować to od razu waga skacze do góry:-/
Mum jak ja byłam dokładnie w 8 tc u gina to maluszek odpowiadał 7t2d. Teraz już równo z terminem z OM rośnie:-)
Bum to na kiedy termin z wielkości maluszka ci wychodzi?