• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zrobiłam rybkę na obiad[emoji106]
Pycha[emoji5]
Co tu tak cicho?[emoji5]

Rene ja mam philipsa i polecam[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dzis wieczorem bede w koncu po prawie wielu latach miala kapuste kiszona,ogorki.kiszone kielbachy wedzone,smalec ahhahaa i.cos jeszcze
Moj cudowny.maz.znalazl sklep z polskimi rzeczami.aaaaaaaaaaa
Jak.sie.ciesze. Jak mi mama przywiozla raz na rok.to mialam a tak to to nie. Byl tu kiedys sklep pl ale zlikwidowali no i.w.koncu mąż nalazl tym bardziej.ze.on jezdzi po mediolanie jak pracuje....mmm bigosa jutro.sobie normalnie zrobie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen ależ bym zjadła takiego świeżego chlebka ze smalcem z prawdziwego zdarzenia i z ogórkiem kiszonym [emoji7]
Teraz to mi fazę zrobiłaś. Skąd wziąć smalec ze skwarkami [emoji848] muszę dziadka zapytać [emoji1]

Carmen o to super[emoji106]
Ja uwielbiam kapustę kiszoną, zwłaszcza surówki z niej pychota! A smalec mniam, ja robie z cebulką bo moj lubi[emoji3]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A ile dni po ? Hhehee
Lepiej by bylo jakby endo przepisal,ale ponoc niekiedy gin i ogolny tez.moze...zapytaj dziewczyn moze lepiej ci.doradza

u mnie 31 dc, dzisiaj powinnam mieć @ ale skoro owu się przesunęła o tydzień to i @ pewnie też. Bzam u gina pokazać mu te wyniki, powiedział, że są w normie, dopiero jak w ciąży się jest to trzeba tsh obniżyć. Mówiłam o tych jajnikach to powiedział, żebym przyszła po @ i zrobimy usg i będziemy kombinować dalej. Dla pewności pójdę jeszcze do innego gina.

Ostatnia edycja:
Carmen ależ bym zjadła takiego świeżego chlebka ze smalcem z prawdziwego zdarzenia i z ogórkiem kiszonym [emoji7]
Teraz to mi fazę zrobiłaś. Skąd wziąć smalec ze skwarkami [emoji848] muszę dziadka zapytać [emoji1]

To sie rozumiemy [emoji7][emoji7] mnie tez sie chce smalcu [emoji1][emoji1][emoji1]

Jak pojade do pl to bede DOSLOWNIE wpierdal...wszystko [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] z.10 kilo przybiore.[emoji23][emoji23] i na wielkanoc barszcz mmmmmmmmmm [emoji7][emoji7]

u mnie 31 dc, dzisiaj powinnam mieć @ ale skoro owu się przesunęła o tydzień to i @ pewnie też. Bzam u gina pokazać mu te wyniki, powiedział, że są w normie, dopiero jak w ciąży się jest to trzeba tsh obniżyć. Mówiłam o tych jajnikach to powiedział, żebym przyszła po @ i zrobimy usg i będziemy kombinować dalej.
Moze nie przyjdzie ta wredota.

Zaciazac,zaciazac co sie miejscowa zwolni

Nessi,bum gdzie was wywialo??
Tynka szydelkujesz i popadlas w nalog ehehe [emoji23][emoji1]

Agnesss ratuj :(
Jutro.rano chcialam wziac luteine,moge brac przez tylko 5 dni?? Od 19 do 23dc ?? Bo ja niedlugo wylatuje i jak przez lutke mi sie okres spozni.to pozniej owulacja sie przestawi i wszystko inne.:( na forum pisze ze moze przyjsc @ po 3 dniach,w najgorszym wypadku po 7-8 a dla mnie to dlugo. Bo teraz plpdne bede miala prZed samym wylotem i moze mi.sie.uda cholera jasna [emoji22][emoji22]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry