• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen ja dostaje @ na drugi dzien po odstawieniu, wiec biore progesteron do końca cyklu zawsze. Moim zdaniem 5 dni to zdecydowanie za krótko.

reklama
Carmen ja dostaje @ na drugi dzien po odstawieniu, wiec biore progesteron do końca cyklu zawsze. Moim zdaniem 5 dni to zdecydowanie za krótko.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesss ratuj :(
Jutro.rano chcialam wziac luteine,moge brac przez tylko 5 dni?? Od 19 do 23dc ?? Bo ja niedlugo wylatuje i jak przez lutke mi sie okres spozni.to pozniej owulacja sie przestawi i wszystko inne.:( na forum pisze ze moze przyjsc @ po 3 dniach,w najgorszym wypadku po 7-8 a dla mnie to dlugo. Bo teraz plpdne bede miala prZed samym wylotem i moze mi.sie.uda cholera jasna [emoji22][emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięć dni to za krótko, zaburzysz faze lutealną
Ja bym nie brała wcale w takim wypadku
Ja dostaje @ zwykle po dupku po dwoch dniach od odstawienia
Ale zdażyły mi się takie cykle z lutka i dupkiem że plamienie zaczęło się jeszcze w trakcie brania leku [emoji19]
Trudno powiedziec jak Twój organizm zareaguje

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

u mnie 31 dc, dzisiaj powinnam mieć @ ale skoro owu się przesunęła o tydzień to i @ pewnie też. Bzam u gina pokazać mu te wyniki, powiedział, że są w normie, dopiero jak w ciąży się jest to trzeba tsh obniżyć. Mówiłam o tych jajnikach to powiedział, żebym przyszła po @ i zrobimy usg i będziemy kombinować dalej. Dla pewności pójdę jeszcze do innego gina.

Moj gin konowal tez mowil ze w normie. A poszlam do endo i powiedziala ze zanim nie zbije mam sie nie starac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj gin konowal tez mowil ze w normie. A poszlam do endo i powiedziala ze zanim nie zbije mam sie nie starac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz, też tak czytam to różnie piszą. Spróbuje u swojej gin poproszę ją o przepisanie leku, a jak nie to się zapisze do endokrynologa. Nie będę czekała i traciła czasu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry