• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis wbijaj do mnie, moj na nocke pojechał właśnie[emoji23][emoji106]
1488394982-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie w lodowce po kolacji zostalo tylko światło wiec przekonałas mnie ta sałatka [emoji23]
Nie byłam dzis nawet na zakupach. Jakis słaby dzien dzis mam [emoji55]

Agnesis to chyba przez tą pogodę. Taka w kratkę. Raz słońce, raz deszcz.
Ja mam górę prania i prasowania ale weny do tego brak

A moja misiunia udaje, ze jej wcale nie ma na kanapie [emoji23]
4172ccd40b17562e73eb80452470cde7.jpg

Ona jak nas nie widzi pół dnia to próbuje na kolana wejść żeby sie przytulić i żeby ja drapać. Jak jesteśmy cały dzien w domu to tak nie robi, tylko kręci sie koło nas i cieszy sie ze moze z nami przebywać.
Muszę ja wykapać w jakis cieplejszy weekend, bo śmierdzieć zaczyna kundelem [emoji38]

W ogóle nie wyobrażam sobie nie mieć w domu zwierza. Moja mama ma duży dom i zawsze mieliśmy przybłędy, takie sa najbardziej wdzięczne [emoji4]

reklama
Mi w zeszlym roku umarl moj pies, ryczalam dobre 2 tygodnie po Nim. Uwielbiałam go pomimo ze to byl zwykly kundel.
Mamy jeszcze jednego, takiego do pilnowania posesji, ale On tylko mojego ojca sie slucha nikogo wiecej[emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry