Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a może wiesz dobre heheale puls mi bardzo zmalał bo zawsze miałam powyżej setki max 110 a od 2 tygodni mam od 80-90
![]()
jakim magnezem ?Hej dziewczyny ☺ jesli moge sie wtracic to ja mam nadcisnienie od wielu lat jak zaplanowalam ciaze to odstawilam swoje leki i przeszlam na dopeyt i powiem Ci ze do 6sztuk na dobe sa bezpieczne nawet w pierwszym trymestrze to samo Ci powie rodzinny ja zaczynalam brac po 4 sztuk teraz jestem w 3 trymestrze i biore juz po 6 cisnienie jeszcze magnezem mozesz zbijac ☺ powodzenia ☺
Przygotuje szampana i fajerwerki ?? [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Chciałabyś wszystko wiedzieć [emoji12]
A jak nie zapomnę to sikne [emoji6]
Agnesis czekamy z niecierpliwością![]()
Nie wiem, owu mi się przesunęła o tydzien, więc i @. Normalnie powinnam mieć wczoraj. Nie wiem czy w ogóle bedę sikac, szkoda się stresować. Poczekam, zobaczę.