• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hello

Nessi- możliwe ze to czujesz już ruchy :-)

Ja opuściłam kwietniowki , bo nagle stały się niedostępne i wszystkie wątki ukrywały , a mnie się nie chciało w to bawić , wiec nie wiem czym u mnie się tam chwalą :-)

Ja kupiłam pare rzeczy na początku ciąży ale po badaniach przezierność karkowej czas zatrzymał się w miejscu i omijałam wszystkie sklepy , nawet udawałam że w ciąży nie jestem , dopiero jak otworzyłam wyniki w 20 tc kariotyp prawidłowy poszłam coś kupić :-). Ale ogólnie mam dużo po starszym synie, a wózek to nawet mam po Nadii 8lat

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja byłam w lidlu rano po pieczywo to taki tłum przy tych koszach szalał, ze nawet nie zdołałam zobaczyć co tam rzucili [emoji23]

Hello

Nessi- możliwe ze to czujesz już ruchy :-)

Ja opuściłam kwietniowki , bo nagle stały się niedostępne i wszystkie wątki ukrywały , a mnie się nie chciało w to bawić , wiec nie wiem czym u mnie się tam chwalą :-)

Ja kupiłam pare rzeczy na początku ciąży ale po badaniach przezierność karkowej czas zatrzymał się w miejscu i omijałam wszystkie sklepy , nawet udawałam że w ciąży nie jestem , dopiero jak otworzyłam wyniki w 20 tc kariotyp prawidłowy poszłam coś kupić :-). Ale ogólnie mam dużo po starszym synie, a wózek to nawet mam po Nadii 8lat

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nati/misio jestem w tej grupie zamkniętej na forum Ale przyznam że z niektórymi to idzie oszalec. Dobrze ze jestem tu z wami .

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)
Nessi myślę, że to ruchy:-) jesteś szczuplutka no i ciąża kolejna, więc szybciej je czujesz. Gratulacje:-*

Nuria współczuję przeziębienia...ja się już wykurowałam na szczęście:-)

Nati, Nessi, Majka ha ha ha ale się uśmiałam. Ja gdzieś w listopadzie, grudniu zrobiłam 3 zamówienia na ubranka, bo w 5 10 15 mega wyprzedaż była. Potem w styczniu łóżeczko i to byłoby na tyle jeśli chodzi o moją wyprawkę. Matko ale wstyd. Rodzę za półtora miesiąca i mam mniej rzeczy niż one! Torba do szpitala w odległych planach , zero kosmetyków, żadnej butelki, smoczka, chusty ani tym bardziej bujaczka. Biedny ten mój syn będzie he he. Wczoraj z mężem dopiero komody zamówiliśmy i będą za 3-4 tygodnie, więc nawet za pranie się nie wezmę...
Przeraża mnie trochę ten pęd wiecie...te wózki po 3 tysiące, bujaczki po 500 zł i w ogóle...a czemu jest tyle rodzajów pieluszek? Ja mam tylko tetrowe...część biała i 5 z obrazkami....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry