• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

znalazł mi P ładowarkę , ale to jest nie możliwe on ją musiał schować bo ja wczoraj cały pokój przekopałam - chyba zrobił to specjalnie :p

Dostałam od P rafaello , była teściowa z teściem - dostałam ptasie mleczko a ja ochotę na słodkie to zbytnio nie mam - chyba bym wolała ogórki kiszone :D

Wszystkiego DOBREGO w tym NASZYM dniu <3

reklama
znalazł mi P ładowarkę , ale to jest nie możliwe on ją musiał schować bo ja wczoraj cały pokój przekopałam - chyba zrobił to specjalnie :p

Dostałam od P rafaello , była teściowa z teściem - dostałam ptasie mleczko a ja ochotę na słodkie to zbytnio nie mam - chyba bym wolała ogórki kiszone :D

Wszystkiego DOBREGO w tym NASZYM dniu <3
hahaha na Dzien kobiet 3 słoiki ogórków kiszonych :D

No i się zaczęło wszystkie są bio i eko, własny ogródek i weki a moje biedne dziecko będzie mieć wprowadzane warzywa z biedronki [emoji33]to nic że jesteśmy w 7mc można już się pospierać od kiedy wprowadza się stały pokarm od 6 czy 4 miesiąca?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka moje dziecko w wieku 4,5 msc pierwszą kluche z roladę jadła co ze mnie za matka :D
Jak moje dzieci były małe to było przyjęte że dzieci na mm mają wprowadzane po 4mc a na kp po 6mc a teraz piszą że się zmieniło i wszystkie po 6mc chyba będę musiała zaufać pediatrze ale o produktach z biedronki mię będę wspominać [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Prezent od męża na Dzień Kobiet ....
WP_20170308_003.jpg

WP_20170308_001.jpg

Rozpierdaczył mi sypialnie o_O

Wszystkiego dobrego dziewczynki z okazji Dnia Kobiet :D

Załączniki

• WP_20170308_003.jpg
    WP_20170308_003.jpg
    132,3 KB · Wyświetleń: 230
  • WP_20170308_001.jpg
    WP_20170308_001.jpg
    270,6 KB · Wyświetleń: 232
majka każda matka ma swoją intuicje i robi jak jej się wydaje za słuszne , ja tam bym się nawet z nimi w konwersację nie wdawała - matki wszystko wiedzące - w 1 ciąży .

Nessi rozpierdziel na całego , weź mi potem twojego do mnie wyślij bo mój to jeszcze rok będzie remont u nas robić :D

Pamiętajcie dziewczęta [emoji106]

1488980667-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry