• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi o dziwo syndrom mi minął bo ostatnio czuje się wypluta, głowa to masakra budzę się w nocy z bólu i biorę procha żeby móc spać dalej , od wczir boli mnie brzuch jak na okres . Mało tego wczoraj kupowalismy auto wiec musieliśmy zrobić ponad 250 km myślałam ze oszaleje Ale chociaż mamy ten problem z głowy przed porodem .
A Ty jak sie czujesz kochana ??

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi o dziwo syndrom mi minął bo ostatnio czuje się wypluta, głowa to masakra budzę się w nocy z bólu i biorę procha żeby móc spać dalej , od wczir boli mnie brzuch jak na okres . Mało tego wczoraj kupowalismy auto wiec musieliśmy zrobić ponad 250 km myślałam ze oszaleje Ale chociaż mamy ten problem z głowy przed porodem .
A Ty jak sie czujesz kochana ??

Oprócz słaniania się na nogach ujdzie ...:)

Reniuś ...a jak to jest jak się objawy porodu zbliżają przy zaplanowanej cesarce ? Trzeba pędzić do szpitala ? Ja się tak tego boję, że urodzę zanim do Warszawy dojadę. A przy drugim podobno idzie szybciej.

Co do bóli głowy, to kup sobie żarówkę kwokę - tak, tak taką kurczakową ..:) Ona emituje ciepło i mi bardzo na bóle głowy pomaga.
Link do: ŻARÓWKA PROMIENNIK LAMPA GRZEWCZA KWOKA E27 125W
Jak se tak łep nagrzeję to inaczej funkcjonuję.

Oprócz słaniania się na nogach ujdzie ...:)

Reniuś ...a jak to jest jak się objawy porodu zbliżają przy zaplanowanej cesarce ? Trzeba pędzić do szpitala ? Ja się tak tego boję, że urodzę zanim do Warszawy dojadę. A przy drugim podobno idzie szybciej.

Co do bóli głowy, to kup sobie żarówkę kwokę - tak, tak taką kurczakową ..:) Ona emituje ciepło i mi bardzo na bóle głowy pomaga.
Link do: ŻARÓWKA PROMIENNIK LAMPA GRZEWCZA KWOKA E27 125W
Jak se tak łep nagrzeję to inaczej funkcjonuję.
Jutro mam wizytę , to usg i aż zapytam co jak poród następuje szybciej niż planowana cesarka A w życiu przecież bywa różnie . Ja tez mam do szpitala 40 km bo chce rodzić na czerniakowskiej bo tam mam lekarza wiec szpital po drodze nawet nie biorę pod uwagę.
Z tą lampką to myśl bo idzie oszalec. Nic nie jestem w stanie zrobić, jeszcze pół biedy jak mogę leżeć bo wiki zajmie się sama sobą

Nessi to nie zostaje mi nic innego jak sie bzykac[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ej, dopiero jak kolega kasę odda :P
Jutro mam wizytę , to usg i aż zapytam co jak poród następuje szybciej niż planowana cesarka A w życiu przecież bywa różnie . Ja tez mam do szpitala 40 km bo chce rodzić na czerniakowskiej bo tam mam lekarza wiec szpital po drodze nawet nie biorę pod uwagę.
Z tą lampką to myśl bo idzie oszalec. Nic nie jestem w stanie zrobić, jeszcze pół biedy jak mogę leżeć bo wiki zajmie się sama sobą

Sól machnij na patelnię aż się trochę podgrzeje. Zawiń w dwa ręczniki i delikatnie przystawiaj do głowy w miejscu bólu. Tak by się nie poparzyć. To stare metody Naszych babć....podobno działa.
Reniuś, to i jutro szyjkę Ci sprawdzą ?

Nessi gdybym miala czekac z seksem do momentu az szanowny kolega odda mojemu pieniądze to nie wiem czy do konca roku bym sie stosunku doczekała[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Arte- miłej pracy

Nessi- coraz lepiej ten remont wyglada :)

Bum- zdrzemnij się w dzień :-)

Rene- daj znać jutro po wizycie , co do cc to jak będziesz mieć skierowanie a zaczniesz rodzic szybciej to i tak powinni zrobić cc tak mi się wydaje

Carmen- coś tam widać na negatywie , nie płacz zrób za dwa dni i się okaże trzymam &&&

Tynka- mój Adaś chyba jednak nie pobije rekordu ma 3600g

No ja po usg mały nadal przyspiesza termin ale teraz o mniej tydzień temu ważył 3700g , a dziś 3600g według usg to 38tc mam chodzić na zakupy męczyć się , a urodzę SN w przyszłym tygodniu , w poniedziałek mam ktg i badanie szyjki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Arte- miłej pracy

Nessi- coraz lepiej ten remont wyglada :)

Bum- zdrzemnij się w dzień :-)

Rene- daj znać jutro po wizycie , co do cc to jak będziesz mieć skierowanie a zaczniesz rodzic szybciej to i tak powinni zrobić cc tak mi się wydaje

Carmen- coś tam widać na negatywie , nie płacz zrób za dwa dni i się okaże trzymam &&&

Tynka- mój Adaś chyba jednak nie pobije rekordu ma 3600g

No ja po usg mały nadal przyspiesza termin ale teraz o mniej tydzień temu ważył 3700g , a dziś 3600g według usg to 38tc mam chodzić na zakupy męczyć się , a urodzę SN w przyszłym tygodniu , w poniedziałek mam ktg i badanie szyjki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
już w przyszłym tygodniu aaaa no co ty :D seksior , seksior :)

reklama
Ej, dopiero jak kolega kasę odda [emoji14]

Sól machnij na patelnię aż się trochę podgrzeje. Zawiń w dwa ręczniki i delikatnie przystawiaj do głowy w miejscu bólu. Tak by się nie poparzyć. To stare metody Naszych babć....podobno działa.
Reniuś, to i jutro szyjkę Ci sprawdzą ?
Nio. Choć ponoć szyjke mam długą i zamknięta. Żebym wiedziała że to bezpiecznie dla małej to już bym chciała urodzić. Leci na hbo ... gdzie jest dory. Uwielbiam ta bajkę , Wiki tez wpatrzona wiec mogę poleżeć [emoji16].
Ness czy jak dziecie czasem Cię proszą żebyś się z nimi bawiła A Tobie po prostu się nie chce , też masz takie wyrzuty sumienia ? Ja kompletnie nie mam sil na zabawy z wiki , więc te bajki to dla mnie ratunek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry