• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen miałaś robić w sobotę. Choć mi sie cień jakis tam rzuca w oczy albo nie wiem co to.
Tynka bo młody moze być długi, a nie musi być gruby [emoji16] mnie straszyli ze moj bedzie gigant koło 4,5kg, a urodził sie 4kg ale 61cm długi [emoji4]

Brzuch mnie od dwoch dni bolo jak na okres,przedwczoraj rwalo monco w lewym jajniku a wczoraj cala lewa strona... kurcze laski nie wierze w ten test bo jak wysechl to jakis taki dziwny sie zrobil. Jakis taki granulkowaty.....na bank go przemoczylam

Znajac zycie dostane okres i czar prysnie jak co miesiac :( [emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć, ja dziś w łóżku , żołądek mnie napierdziela , dziś tylko woda i sucha buła nie ryzykuje a zupy pomidorowej do chyba do końca życia nie zjem...

Majka na jakie polowanko idziesz? [emoji4]

Carmen ja tak samo blada jak ściana aż boje sie lata [emoji33]

Ness jak remonty? [emoji4]

Nati daj znać po wizycie [emoji110][emoji110]

nuria nie rób smaka [emoji38]

Tynka do 2:30 się pomeczylam , żołądek to mi tak wykrecilo , ze przy wymiotach normalnie mi siku szło , P przyszedł to wzielam prysznic i poszlam spac, a czulam sie jakbym z 0.5l wypiła [emoji52]
Synus rośnie i dobrze niech rośnie [emoji5]

Carmen moze jeszcze jeden? [emoji38]wez go rozbierz i zrob fotke

Dzol chyba mi twoje wiadomości nie dochodzą kochana [emoji8]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t2d [emoji235]

Mialam robic w sobote i zrobie :( wies jak jest czlowiek sie napala,robi szybko bo niecierpliwy :(
Brzuch mnie od dwoch dni bolo jak na okres,przedwczoraj rwalo monco w lewym jajniku a wczoraj cala lewa strona... kurcze laski nie wierze w ten test bo jak wysechl to jakis taki dziwny sie zrobil. Jakis taki granulkowaty.....na bank go przemoczylam

Znajac zycie dostane okres i czar prysnie jak co miesiac :( [emoji22]

Carmen wstaw negatyw zdjęcia ....

Jak nie bede miala okresu to moze wtedy uwierze, moze tylko mniejsce sie odbarwilo w ktorym miala byc kreska,bo moze faktycznie przemoczylam. Zreszta same zobaczcie,pewnie jakis bubel bo na rozebranym nic nie widze [emoji1][emoji1]

Ale masz rozebrany [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

1489054276-aaaaaa.jpeg

Carmen ja niestety nic nie widze na tym tescie. Albo jestem slepa[emoji23]
Poczekaj spokojnie do soboty.

Tynka oby oby, marzy mi sie córeczka[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis myślę, że tak może być bo oboje wysocy jesteśmy:-) już niedługo się dowiem. Oby tylko wszystko z nim dobrze było a, a waga nie ma znaczenia.

Carmen zrób fotkę jak wyschnie. No rzuca się w oczy całkiem ładny cień!

Bum biedactwo:-/ ja wczoraj rano zwymiotowałam po herbacie z cytryną ale takich akcji to nigdy nie miałam, żeby aż tak wymiotować.

Nuria to tym bardziej mam nadzieję, że to była moja prorocza pomyłeczka :-) tak odruchowo to napisałam, że może coś być na rzeczy. Jak organizm osłabiony chorobą, to zarodek się łatwiej zagnieżdża:-)

Nuria wiem,ze nic nie ma. Moja wyobraznia widzi to,czego inni nie dostrzegaja.
Dziwnie sie odbarwil i tyle. Wiadomo przykro mi ze sie nie udalo, zaraz pojde i sie wybecze w ta glupia poduszke :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry