• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka:-)

Nuria seksik najlepsze lekarstwo na wszelkie przeziębienia:-)

Bum jak tam noc minęła?

Rene to jutro poznasz datę spotkania z córeczką, ale super:-)

Nati trzymam kciuki za wizytę:-) na którą masz? Daj znać ile olbrzymek waży:-) ciekawy czy przebije Olisia naszej Karoli:-)

Nessi jak tam remonty? Całą noc mąż pracował?

Carmen pochwal się podartymi spodniami jak kupisz:-) mnie się takie bardzo podobają i nawet lubię długość do kostki, ale to trzeba mieć zgrabne nogi. Ja to już sobie mogę tylko pomarzyć.

Arte super, że dzień w pracy udany. Oby tak dalej:-) jednak nie będziesz się z mężem mijac jak będziecie na jednej zmianie:-) ale się trafiło fajnie.

Agnesis i Anula wracać tu do nas proszę:-*

Ja już po wizycie. Wszystko jest dobrze. Młody nadal jest chłopcem i waży ok. 2300. Niektóre pomiary ma na 35 tygodni nawet...a ja jestem dziś 33+1. Mowie do lekarza, że wolałabym żeby się urodził średni taki z 3500 kg starczy, no usłyszałam że na pewno będzie większy...jeszcze trochę czasu jest to zobaczymy. Następna wizyta za 3 tygodnie.

Ostatnia edycja:
Tynkuś [emoji7] bardzo bym chciala poznac datę spotkania z córeczka ale to mialo byc chyba do Rene[emoji8]
Super ze z maluszkiem wszystko dobrze[emoji7]
Juz niedlugo sie na swiecie pojawi[emoji7][emoji106]tak samo u Rene[emoji7]

Oj dawno tu pozytywa nie bylo[emoji53]
Carmenw Tobie nadzieja[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)

Nuria seksik najlepsze lekarstwo na wszelkie przeziębienia:-)

Bum jak tam noc minęła?

Nuria to jutro poznasz datę spotkania z córeczką, ale super:-)

Nati trzymam kciuki za wizytę:-) na którą masz? Daj znać ile olbrzymek waży:-) ciekawy czy przebije Olisia naszej Karoli:-)

Nessi jak tam remonty? Całą noc mąż pracował?

Carmen pochwal się podartymi spodniami jak kupisz:-) mnie się takie bardzo podobają i nawet lubię długość do kostki, ale to trzeba mieć zgrabne nogi. Ja to już sobie mogę tylko pomarzyć.

Arte super, że dzień w pracy udany. Oby tak dalej:-) jednak nie będziesz się z mężem mijac jak będziecie na jednej zmianie:-) ale się trafiło fajnie.

Agnesis i Anula wracać tu do nas proszę:-*

Ja już po wizycie. Wszystko jest dobrze. Młody nadal jest chłopcem i waży ok. 2300. Niektóre pomiary ma na 35 tygodni nawet...a ja jestem dziś 33+1. Mowie do lekarza, że wolałabym żeby się urodził średni taki z 3500 kg starczy, no usłyszałam że na pewno będzie większy...jeszcze trochę czasu jest to zobaczymy. Następna wizyta za 3 tygodnie.
To Rene pozna date spotkania z mloda

Ale ja dzis rano sama gafe jeb£am ahahhaa
Niby nas tu malo,ale i zaciac sie umiemy ;)
Tynka moze.nie bedzie taki duzy synus,lekarzy czasem warto.nie sluchac.

Ja nog tez nie mam zgrabnych,ale uj [emoji1] jak moda - to moda [emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Tynkuś [emoji7] bardzo bym chciala poznac datę spotkania z córeczka ale to mialo byc chyba do Rene[emoji8]
Super ze z maluszkiem wszystko dobrze[emoji7]
Juz niedlugo sie na swiecie pojawi[emoji7][emoji106]tak samo u Rene[emoji7]

Oj dawno tu pozytywa nie bylo[emoji53]
Carmenw Tobie nadzieja[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dzis se szczelilam testa,ale zaluje..... :(
Jest dobry i bardzo czuly i przy in vitro go uzywaja ale niee wiem.
Albo jakis felerny, albo przemoczylam albo chu...wie co :(
Cos jak juz byl mokry widzialam a jak sie wysuszyl to tragedia.......
Sikne w sobote,bo chu...mnie strzeli :(

Pokaze wam,zebyscie sie na mnie nie darly ale mysle ze chyba gnoja przemoczylam :(

1489053478-aaaaaa.jpeg

Nuria oby moja pomyłka była prorocza:-)! Oczywiście miałam na myśli Rene. Ja to co przeczytam, to zaraz zapominam kto to pisał i mi się nicki mieszają:-)

Carmen no właśnie wagę ma spoko calkiem:-) zupełnie nie jakaś wygórowaną, więc mam nadzieję, że gigantem nie będzie. W ogóle jakieś dziwne to usg ma mój gin skoro poszczególne pomiary takie duże, a waga w normie.

reklama
Carmen miałaś robić w sobotę. Choć mi sie cień jakis tam rzuca w oczy albo nie wiem co to.
Tynka bo młody moze być długi, a nie musi być gruby [emoji16] mnie straszyli ze moj bedzie gigant koło 4,5kg, a urodził sie 4kg ale 61cm długi [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry