• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen Ciebie to tylko lać po gołym tyłku![emoji13] nie musisz czuć ciąży, dobrze o tym wiesz[emoji106]
Jutro sie okaże[emoji7] a do tego czasu nie zakładaj z góry czarnego scenariusza tylko daj sobie nadzieje ze sie udało[emoji8]
Wszystkie mocno trzymamy kciuki[emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka:-)
Carmen podziwiam twoja cierpliwość. Ja na pewno bym już sikała na test:-) myślę, że się udało wiesz.

Arte no właśnie jak tam drugi dzień w pracy? Nadal ręce bolą czy już trochę przeszło?

Dżoł może owu nie było i dlatego tak szybko okres? W sumie faktycznie lepiej tak, niż jakby miał się spóźnić skoro czeka cie histeroskopia. Do maja szybko zleci:-) taka przerwa na psychikę też dobrze działa. Tylko szkoda, że na seks jest zakaz:-/

Nessi ale super ten pokój wyszedł, zdolniacha z twojego chłopa! I młody też ma bardzo ładny pokój:-)

Rene trzymam kciuki:-* daj znać jak po wizycie!

Co tam u reszty słychać?

Ja do koleżanki dzisiaj jadę. Wiem że stara się o dziecko chociaż się nie przyznaje co miesiąc z testami biega i coś tam widzi, wiemy o co kaman [emoji23] zawioze jej inofem i testy owu.

Carmen24l nie mogłaś kupić trzech i jednego dzisiaj machnąć tak dla nas [emoji21]

Ja ciążę czułam że się udało jak co miesiąc [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen Ciebie to tylko lać po gołym tyłku![emoji13] nie musisz czuć ciąży, dobrze o tym wiesz[emoji106]
Jutro sie okaże[emoji7] a do tego czasu nie zakładaj z góry czarnego scenariusza tylko daj sobie nadzieje ze sie udało[emoji8]
Wszystkie mocno trzymamy kciuki[emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

Wiem,wiem ale potem rozczarowanie tez boli..

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen a to Ty chyba mowilas ze kobieta ma duze szanse na poczęcie dziecka w miesiacu w ktorym sie urodzila?
Tyś marcowa to moze i marzec okaze sie szczesliwy?[emoji109][emoji173]
U mnie tez moglby byc szczesliwy, w poniedzialek mam urodziny to moze w koncu jakis plemnior doszedl by tam gdzie trzeba i zrobil co trzeba[emoji23][emoji23][emoji106][emoji173][emoji7]

Ja do koleżanki dzisiaj jadę. Wiem że stara się o dziecko chociaż się nie przyznaje co miesiąc z testami biega i coś tam widzi, wiemy o co kaman [emoji23] zawioze jej inofem i testy owu.

Carmen24l nie mogłaś kupić trzech i jednego dzisiaj machnąć tak dla nas [emoji21]

Ja ciążę czułam że się udało jak co miesiąc [emoji23]

Ale ja kupilam 3 [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki. Ja już po usg. Mała waży 2900 , wszystko póki co w porządku. Nie widzą nic niepokojącego. Termin prawdopodobnie 4 kwietnia Ale to jeszcze musi zdecydować mój lekarz prowadzący.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zaczną nam się sypać dzieciaczki! Ale Ci zazdroszczę, jakieś zniecierpliwienie mnie dopada [emoji23]

reklama
Hej dziewczyny!
Ja też po wizycie. Dostałam zastrzyki Gonal f, i Ovitrelle. Zaczynam od 3dc. Na razie 50jednostek, 10dc usg i modlimy się o owulacje...Dziś miałam trening aplikacji w piłeczkę :D fajne uczucie hahah

Najgorsza trudność, że trzeba robić je o jednej porze - przy 3 zmianach będzie problem ale musimy ogarnąć.
Mąż zapytał się doktor czy przy ewentualnej ciąży podają jakieś leki takie jak progesteron, zaprzeczyła.... czyli już wiem że muszę u swojego Polskiego gina zrobić zamówienie na recepte duphastonu. Mama odbierze :)

W Pracy super - wczorajszy dzień lepszy od tego pierwszego mimo że cały czas pracuję na produktach które pierwszy raz widzę na oczy. Ale dziewczyny mi tłumaczą wszystko :) fajna atmosfera jest, praca głównie siedząca i cały czas robisz to samo tylko Ci się produkt zmienia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry