• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Liczyłam ze na święta będziemy w domu i uda się. Chciałam termin na 1kwietnia Ale to sobota i cięć nie robią :( :( , była by Amelka z tego samego dnia co starsza córka. Równe 5 lat różnicy

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen a to Ty chyba mowilas ze kobieta ma duze szanse na poczęcie dziecka w miesiacu w ktorym sie urodzila?
Tyś marcowa to moze i marzec okaze sie szczesliwy?[emoji109][emoji173]
U mnie tez moglby byc szczesliwy, w poniedzialek mam urodziny to moze w koncu jakis plemnior doszedl by tam gdzie trzeba i zrobil co trzeba[emoji23][emoji23][emoji106][emoji173][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tak,to ja mowilam... wyczytalam na necie jakis czas temu [emoji4]

W razie co mam jeszcze po miesiaczce troche cZasu[emoji1] to tez jeszcze bedzie marzec [emoji110]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki. Ja już po usg. Mała waży 2900 , wszystko póki co w porządku. Nie widzą nic niepokojącego. Termin prawdopodobnie 4 kwietnia Ale to jeszcze musi zdecydować mój lekarz prowadzący.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To fajnie,ze wszystko dobrze
Ciocia czeka na kruszynke [emoji7][emoji7]

Hej dziewczyny!
Ja też po wizycie. Dostałam zastrzyki Gonal f, i Ovitrelle. Zaczynam od 3dc. Na razie 50jednostek, 10dc usg i modlimy się o owulacje...Dziś miałam trening aplikacji w piłeczkę :D fajne uczucie hahah

Najgorsza trudność, że trzeba robić je o jednej porze - przy 3 zmianach będzie problem ale musimy ogarnąć.
Mąż zapytał się doktor czy przy ewentualnej ciąży podają jakieś leki takie jak progesteron, zaprzeczyła.... czyli już wiem że muszę u swojego Polskiego gina zrobić zamówienie na recepte duphastonu. Mama odbierze :)

W Pracy super - wczorajszy dzień lepszy od tego pierwszego mimo że cały czas pracuję na produktach które pierwszy raz widzę na oczy. Ale dziewczyny mi tłumaczą wszystko :) fajna atmosfera jest, praca głównie siedząca i cały czas robisz to samo tylko Ci się produkt zmienia :)
W pileczke czy pipeczke ?? [emoji1][emoji1]
Kciukole [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Hello

Nessi- super ten remont wyszedł bardzo mi się podoba :-)

Carmen - No jak dziś się nie dasz namówić to trzymam &&& za jutro

Art- to fajnie że praca Ci się podoba , i wizyta udana super !!!

Rene- fajną wagę ma twoja mała , hehe termin masz ten co ja miałam mieć :-)

U mnie dziś słonko wyszło ale ja i tak nie mam siły na nic , robię zupę pomidorową i wracam do leżenia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene super waga malutkiej! Może córcia zdecyduje za ciebie i postanowi jednak urodzić się 1 kwietnia. Jeśli poród zacznie się sam to i tak zrobią ci cięcie bez względu na datę i godzinę , przynajmniej u mnie tak jest.

Carmen trenujesz moją cierpliwość! Czekam jak na szpilkach na teścik :-)

Majka ale super ubranka. Dla dziewczynek to jest jednak mega wybór. Można poszaleć naprawde:-)

Arte same dobre wieści! To znak nadejścia dobrej passy, który musi się zakończyć zdrowym bobasem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry