• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie dzis własnie 15dc przy cyklach 25-26 dniowych ostatnio. Dzis pije ostatnie ziolka, reszte przy kolejnym cyklu[emoji106]
Dzis jeszcze seks zaliczyliśmy i po nim zaczelo mnie piec od srodka, i ku wejsciu do cipki. Nie wiem czemu. Do tej pory mi to doskwiera. Posmarowalam clotrimazolum i zobaczymy. Tylko oby nie zadna infekcja. Jeszcze tego mi tylko brakuje do szczęścia

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen, Nuria ja sie jakoś nie denerwuje jak tak mówią, tym bardziej ze nie wiedza, ze próbowaliśmy i ze poroniłam, gdyby wiedzieli to na pewno by nic nie mówili. A o tym ze naszej kruszynce przestało bić serduszko wiedza tylko moja mama, moj brat, bratowa, mojego siostra i mama. Nikt nie wie i nawet nie podejrzewa, ze byłam w ciazy [emoji6]
Nuria w zeszłym cyklu pod koniec tez tak miałam ze strasznie mnie cos piekło. Moze jakieś otarcie sie zrobiło. Nie wiem, bo ja jadłam lacibios femina i pózniej iladian dowcipny zużyłam.

U mnie dzis własnie 15dc przy cyklach 25-26 dniowych ostatnio. Dzis pije ostatnie ziolka, reszte przy kolejnym cyklu[emoji106]
Dzis jeszcze seks zaliczyliśmy i po nim zaczelo mnie piec od srodka, i ku wejsciu do cipki. Nie wiem czemu. Do tej pory mi to doskwiera. Posmarowalam clotrimazolum i zobaczymy. Tylko oby nie zadna infekcja. Jeszcze tego mi tylko brakuje do szczęścia

Może to od nadmiaru seksu. Jakieś otarcia może wystąpiły.

A mnie brzuch piłuje, daje równo po bandzie. Już dawno mnie tak nie bolał...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nuria mnie to tak piekło ze nawet siusiu nie mogłam zrobic. Ja uznałam od razu ze to infekcja i wzięłam leki, tyle ze ja już wiedziałam ze ciazy nie ma [emoji6]

Agnesis no wlasnie troche piecze przy siku[emoji53] ale pierwszy raz tak mam. Kiedyś po kilkanascie razy sie z moim bzykalismy i zadnych otarc nie mialam. Jutro powiem mojemu zeby mi cos kupil bo mam w domu tylko zel z ziaji do higieny intymnej. Moze jeszcze rumiankiem przemyje.

Ja też powoli wracam do żywych [emoji16]

Cały dzień dziś przeleżałam
Coś mnie boli gardło od rana [emoji52]
Chyba mi zaszkodziły drinki z lodem [emoji23][emoji12]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry