• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witajcie Kochane, troche mnie nie było bo pracowałam do wieczora. Tak to po staremu, u mnie przed owu, w środę idę do gina na monitoring, zobaczymy co powie.
Carmen moje gratulacje, bardzo się cieszę.:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Ale niespodzianka. :):)
Trzymam kciuki za jajca [emoji110][emoji110]

Dziewczyny czy któraś z Was stosowała cyklodynon ?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Wonde pije[emoji106] czekam na Ciebie i razem bedziemy drinkowac zielsko[emoji23][emoji106]
Mania a co to jest?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wyszukaj 

SZUKAJ
Bez recepty dobre samopoczucie napięcie przedmiesiączkowe
CYCLODYNON, 30 TABLETEK

33,89 zł
Ilość: 
1
Dodaj
Opakowanie: 30 tabl
Waga: 0.02 kg
Producent: BIONORICA
Wskazania: łagodzenie objawów przedmenstruacyjnych (tzw. zespołu napięcia przedmiesiączkowego).

Skład: 1 tabletka powlekana zawiera: substancję czynną: Agni casti fructus extractum siccum (6-12:1) 40mg (co odpowiada 20mg ekstraktu pierwotnego) oraz substancje pomocnicze: celuloza mikrokrystaliczna, laktoza jednowodna, magnezu stearynian, krzemu dwutlenek koloidalny, macrogol 400, macrogol 20000, glikol propylenowy, zawiesina powlekająca biała: hypromeloza, tytanu dwutlenek (E171), macrogol 400.

Działanie: zmniejsza nasilenie dolegliwości przedmenstruacyjnych.

Znalazłam to szukając Castagnusa, i skład ma chyba nawet lepszy i sie zastanawiam co wybrać

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Wonde ja zrobie tak jak Carmen mowila czyli bede pic do owulacji je od pierwszego dc[emoji106]
Sama musze kupic w koncu, bo te magiczne od Bum sie kiedys skończą[emoji23]
Donga tez kupie. Ty tez kupuj[emoji106]
Mania nawet nie slyszalam o czym takim

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen, Nuria ja sie jakoś nie denerwuje jak tak mówią, tym bardziej ze nie wiedza, ze próbowaliśmy i ze poroniłam, gdyby wiedzieli to na pewno by nic nie mówili. A o tym ze naszej kruszynce przestało bić serduszko wiedza tylko moja mama, moj brat, bratowa, mojego siostra i mama. Nikt nie wie i nawet nie podejrzewa, ze byłam w ciazy [emoji6]
Nuria w zeszłym cyklu pod koniec tez tak miałam ze strasznie mnie cos piekło. Moze jakieś otarcie sie zrobiło. Nie wiem, bo ja jadłam lacibios femina i pózniej iladian dowcipny zużyłam.

Boje sie,zeby z moja fasolka bylo wszytsko dobrze :(

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też powoli wracam do żywych [emoji16]

Cały dzień dziś przeleżałam
Coś mnie boli gardło od rana [emoji52]
Chyba mi zaszkodziły drinki z lodem [emoji23][emoji12]

A mialam.isc sie upic w polsce, a mialam isc potańczyć ahahahaa
Pewnie,lepsza fasolka ale imprezowac mi.sie chciało.
Chyba nie bedzie glupio,jak chociaz wyjde do localu na cole i teoche muzyki posluchac,co ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry