Carmen24
Fanka BB :)
Uuuh szkodaU mnie też fałszywy alarm. Poruszyła 2 wątki swoim brakiem @ poszłam do toalety i jest. Zaczynam 12 cs.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uuuh szkodaU mnie też fałszywy alarm. Poruszyła 2 wątki swoim brakiem @ poszłam do toalety i jest. Zaczynam 12 cs.
Zwiekszaj dawke, moj gin od razu na start dal mi dwie tablety.A pewnie że zostanę [emoji6] fajnie tu[emoji11]
Wszystkiego najlepszego [emoji512][emoji12]
Kochana ja biorę od 5 do 9 dc 1 tabletka. Ginka powiedziała że jak po 2 miesiącach nie znajdę to mam zwiększyć do 2 tabletek na dobę.
Normalnie sie czuje, w sobote i niedziele bolal mnie brzuch,dzis juz sporadycznie pokuje.Hahaha jak się czujesz cipeczko? [emoji8]
A do kogo kochana chodzisz ??28 marca dopierobędzie 17 tydzień ...ale wątpię czy mi powie. Jakiś dziwny ten lekarz.
Właśnie ziół nie piłam ale w tym cyklu spróbuję. A co z dongiem? Boję się brać wszystko na raz.Ja jak brałam jakoś w sierpniu przez gina to nawet 4 na dobę i nie zadziałały wtedy od Nessi brałam tak właśnie jak ty i zaskoczyłoa zioła tez przy tym CLO pijesz?