• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Coś Ty :) w necie wczoraj zamówiłam :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli mnie też pozostaje zamówić [emoji16]
Ale jeszcze jutro zerkne w zielarskim koło szpitala ale znając moje szczęście nie będzie [emoji52][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Czyli mnie też pozostaje zamówić [emoji16]
Ale jeszcze jutro zerkne w zielarskim koło szpitala ale znając moje szczęście nie będzie [emoji52][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Ja to nawet nie wiem,że jest Koło szpitala zielarski :) Czasem nadal jeżdżę z nawigacją bo nie ogarniam ulic :) w necie za donga zapłaciłam 22 zł.

Dorcia ponoć donga się bierze po krwawieniu , ale ja bralam do 5dc po 1tabl a potem po 2tabl do 15dc bo nigdy nie wiedziałam kiedy u mnie owu jest.
Krwawienia nie powinien wydłużyć [emoji6]

Nati jak tam? [emoji4]

Rene no to kciuki , pochwal się po wizycie [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 10t6d [emoji235]

Ja to nawet nie wiem,że jest Koło szpitala zielarski :) Czasem nadal jeżdżę z nawigacją bo nie ogarniam ulic :) w necie za donga zapłaciłam 22 zł.

W necie znalazłam że niby jest
Ale nigdy mi się nie rzucił w oczy

Ja 12 lat tumieszkam a i tak jeszcze nie wszystkie ogarniam [emoji12][emoji23][emoji23]

Dorcia ponoć donga się bierze po krwawieniu , ale ja bralam do 5dc po 1tabl a potem po 2tabl do 15dc bo nigdy nie wiedziałam kiedy u mnie owu jest.
Krwawienia nie powinien wydłużyć [emoji6]

Nati jak tam? [emoji4]

Rene no to kciuki , pochwal się po wizycie [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
No i fajnie :) Dorcia se lyknie :) czytałam,że śluzu po nim sporo :) a chęci na sexy też większe? :D

No i fajnie :) Dorcia se lyknie :) czytałam,że śluzu po nim sporo :) a chęci na sexy też większe? :D

No ja miałam prawie cały cykl dużo i wiecznie jak płodny [emoji38]
U mnie tam z seksem było różnie [emoji23]

Arte- miłej pracy

Nuria - zazdroszcze tych 25 lat :-)

Rene- powodzenia na wizycie :)

No ja po wizycie i ktg , jakies tam ruchy był macicy , wogole jakoś nie wierze w to ktg :-/, rozwarcie w środku jest , a szyjka nadal 2cm i zamknięta , bądź mądry i pisz wiersze , za tydzień wizyta ale gin powiedziała że do 20 mam urodzić jak nie to dostanę skierowanie na wywołanie albo cc :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
M_ania w suszu jeszcze jest dobry lekarz :) nie pamiętam jak się nazywa :) ale opinie ma bardzo dobre :)

Też o nim czytałam na grupie "mamusie z iławy"
Bardzo go dziewczyny chwalą
Ja póki co podziałam od nowego cyklu z dongiem i mam jeszcze clo na jeden cykl więc póki co do lekarza nie mam potrzeby iść [emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry