• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum fajnie jest isc cos kupic

Ja musze wam powiedziec,ze ostatniao cos.mam depresje.....maż dzis jak mnie slyszal ze beczalam to.wrocil.szybko do domu....nie jest mi wstyd powiedziec,ale musze i wam sie wyzalic
Przechodzę ciezki okres w moim zyciu,to.chyba dlatego ze jestem bardzo samotna
Tak dlugo planowalam to ciaze, tak bardzo chcialam tego dziecka a teraz sie boje zebyn ta moja depresja nie zaszkodzila...wiadomo nie spodziewalam sie w tym.ciezkim dla mnie okresie dzidzi....kocham tego szkraba choc jeszcze jest malutki,ale ktora choc raz z was miala depresje to moze zrozumie...sorki musialam sie wygadać ze lzami w oczach [emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen glowka do góry Ale domyślam się co możesz czuć. Ja po.śmierci synka rok temu czułam się też fatalnie, chodziłam do psychiatry

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry.
Wykończę się nerwowo, mój mnie do grobu wpędzi, a raczej jego matka. I to już niedługo.
Poza tym pół nocy nie spałam bo śniło mi się że moja ładowarka ożyła! pełzała po podłodze i chciała mnie udusić!! Myślałam że na zawał padnę! Infekcja powoli odpuszcza(odpukać), ale pobeczałam się dzisiaj że i tak nici z nadziei na ciąże w tym cyklu, przyszłym, i kolejnym... Leże od rana w łóżku, jest po 14 a ja nadal w piżamie. Jutro będzie powtórka z rozrywki, nie mam ochoty nawet patrzeć na siebie w lustrze. Nawet nie odczuwam potrzeby jedzenia, brak mi chęci na cokolwiek.

Bum trzymam kciuki za wizytę.
Rene wierzę że Kochana już niedługo będziesz tulić córeczkę w ramionach.
Carmen złotko myślami jestem z Tobą. Nie płacz, bo się wykończysz, a teraz musisz być silna, dla fasolki.
Nuria współczuję Ci tego stanu ... nie wiem jak Cię nawet pocieszyć

Xbum sorki nie doczytałam [emoji7]
Śliczna kruszynka

Ja z kolei skoczylam dziś ze swoją 4-latka na zakupy. Pomogła mi wybrać nową pościel do łóżeczka i ochraniacz bo ten zielony ni w ząb teraz mi nie pasuje do sypialni. Oprócz tego kupiłam podusie dwie do wózka w tym jeden motylek z motywem jaki chciałam i parę innych drobiazgów. Poszło 500 zł. Teraz stwierdzam że mogłam siedzieć w domu :/:/. Ale chociaż sobie buty kupiłam nowe

Carmen24l dobrze że jedziesz nie długo do rodziny. Skoro jesteś w takiej sytuacji powinnaś poważnie pomyśleć o powrocie lub jakiejś większej zmianie dla własnego dobra. Mam nadzieję że to właśnie ta dzidzia pomoże ci przetrwać ten okres i wyjść z dołka. Ciąża to jedno ale dopiero po porodzie zacznie się karuzela. Tam gdzie jesteś możesz liczyć w ogóle na jakąś terapię?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Eeh Majka czuje sie strasznie
Moge liczyć na meza, bo.mojej mamie glowy nie zawracam.
Jutro na 13 ide do psychologa..troche bede placila ale trudno licze na CUD :(

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum- dzidziol już taki duży :-)

Nessi- fajne spodnie i bluzki już nie długo wiosna lato to jeszcze kiecki :-)

Mum- brzuszek rośnie :-)

Rene- super że zakupy udane :-) ja już nie mam sił chodzić ale jak zawiozłam dzieciaki na basen , poszłam na dziady i odrazu humor mi się poprawił :-)

Carmen - pójść do psychologa to żaden wstyd , wiec lepiej iść i dbać o swoje zdrowie psychiczne :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen trzeba iść do psychologa a nawet i do psychiatry jak potrzeba
Oni Ci pomogą bo samej ciężko będzie Ci to pokonać
Przy zaburzeniach które masz trzeba być ciągle od kontrolą lekarza i pracować nad sobą

Tule Cię mocno i trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ja byłam u gina, z jajnikami wszystko w porządku. Dał mi luteine mam brać od 14 dc przez 10 dni. Zobaczymy co to da. I tak mam w planach zapisać się do endokrynologa. Ziółka też już kompletuje i ruszam z nimi od przyszłego cyklu.
Nuria - odpręż się, to minie, musi, nie denerwuj się, poleż, poleniuchuj.
Bum - ale cudeńko :):) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Carmen - popieram to co pisały dziewczyny, psychiatra, rozmowy, dużo wsparcia, miłości, odpoczynku, żeby nabrać nowych sił, poukładać wszystko.

reklama
Dzol tak jakbym nie wiedziała , że nadawca to ty , uparciuchu [emoji38][emoji2]

Dzidziol rośnie , ale zmartwilam się troszkę bo mówił coś , ze mało płynu jest ... [emoji52]

Carmen on pomoże, nic się nie martw i się tego nie wstydz [emoji8] my jesteśmy z tobą !

Nuria [emoji171][emoji182]

Mum , Ness super brzusie [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry