D
Deleted member 169981
Gość
Siwa przykra sprawa
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tuleee mocnoDziewczyny nie nadrobie Was dziś... muszę być przy moim mężu. Dziś zginął w wypadku jego najlepszy przyjaciel. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Pierwszy raz widzę jak mój mąż tak płacze.... siostra tego kolegi jest w 6 miesiącu ciąży. Właśnie od niej wróciliśmy.
Link do: 17.03.2017 Tödlicher Verkehrsunfall auf der B3 in Richtung Ubstadt - Freiwillige Feuerwehr Bruchsal
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po paru latach nauczylam sie.je w.koncu robic [emoji1][emoji1]Agnesis to ja mam to samo. Na fb często widzę konturowanie twarzy i dla mnie to jakiś koszmari później się dziwią że laska przed makijażem i po makijażu to "dwie" różne osoby
No ale jeżeli ktoś ma na to czas i to lubi to niech to robi
Ja do dziś nie umiem zrobić kreski eylinerem![]()
Nie patrz, ja unikam bo to co tam się dzieje na tej twarzy to jakiś kosmos [emoji23] i zaczęłam się cieszyć że nie mam dużego lustra bo pewnie już depresji bym dostała [emoji16]Siwa wyrazy współczucia dla rodziny kolegi i Was
Agnesis ...wstałam spojrzałam rano w lustro i spieprzyłam pod kołdrę![]()