reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria w dowodzie ma Jakub, ale w skrócie wołamy Kuba. Jak mnie wkurzy i sie nie słucha to mowię Jakub i już wie, ze stąpa po cienkim lodzie [emoji23]
Wydaje mi sie, ze mozna zarejestrować jako Kuba, ale na 100% pewna nie jestem. W Anglii jest Jacob i Cuba jako dwa odrębne imiona, bo bratowa wlasnie kiedyś dochodziła jak Młody w końcu ma na imię, bo u nich to dwa rożne imiona [emoji6]

reklama
Nuria w dowodzie ma Jakub, ale w skrócie wołamy Kuba. Jak mnie wkurzy i sie nie słucha to mowię Jakub i już wie, ze stąpa po cienkim lodzie [emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis haha[emoji106] przynajmniej wie ze na dzwiek slowa Jakub ma sie uspokoić[emoji23][emoji6]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Rene mam zamiar corke nazwac Wiktoria[emoji23] i mam gdzies ze moj by chcial Agnieszkę[emoji23][emoji23][emoji23]

Rene mam zamiar corke nazwac Wiktoria[emoji23] i mam gdzies ze moj by chcial Agnieszkę[emoji23][emoji23][emoji23]

Ja od początku też Wiktoria i koniec. Mnóstwo fajnych zdrobnień mimo że swojego czasu Wiktoria też była oklepanym imieniem .
Ale to moja księżniczka i koniec [emoji16]

Ja bym chciała Antonie, Antoninę lub Apolonie [emoji38] to ostatnie jak komuś mowię to sie wszyscy w czoło pukają łącznie z mym chłopem. On chce swoją Tosię i koniec. Ale mogłyby być zawsze dwie na raz [emoji16]

Ja bym chciała Antonie, Antoninę lub Apolonie [emoji38] to ostatnie jak komuś mowię to sie wszyscy w czoło pukają łącznie z mym chłopem. On chce swoją Tosię i koniec. Ale mogłyby być zawsze dwie na raz [emoji16]

Rene ja tez mowie ze bedzie Wiki i koniec kropka[emoji173]
Agnesis ja mam ciocie Apolonie, super imie[emoji106][emoji7]

Mi ostatnio wpadlo w oko imie Miranda, ale moj powiedzial ze mu od razu z oranzada sie skojarzylo[emoji23]

reklama
Do góry