• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Właśnie miałam pisać żeby któraś w negatywie go przerobiła. U mnie na telefonie widać naprawdę całkiem wyraźnie. No ja nie mam wątpliwości, że jest druga kreska ale oczywiście nie zwalnia cie to Nuria przed sikaniem jeszcze dziś na drugi teścior:-)

Rene a jak się czujesz tak w ogóle? Kiedy wizyta teraz? Cięcie będzie na początku kwietnia?

To jest odbarwienie dziewuszki [emoji23] tu zadnego cienia nie ma niestety
1490360715-aaaaaa.jpeg

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Nie ma co sie doszukiwac cieni bo w kazdej chwili moge dostac okresu, takze zapominamy o temacie[emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Popieram dziewczyny
Silnij jutro i zobaczymy
[emoji110][emoji110]

A ja zaraz zmykam po Młodą do przedszkola, dziś wcześniej, bo na 16 idziemy do kina na Barbie [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Popieram dziewczyny
Silnij jutro i zobaczymy
[emoji110][emoji110]

A ja zaraz zmykam po Młodą do przedszkola, dziś wcześniej, bo na 16 idziemy do kina na Barbie [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
To milego seansu [emoji4][emoji4]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry