nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Mania- miłego oglądania , mój m był z Nadia i była zadowolona
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tynka dziś jadę właśnie na wizytę, mam na 19.40 i zobaczymy co profesorek wymyśli. Chciałabym już w kwietniu być w domu , więc cięcie mógłby zrobić mi 31 marca, zobaczymy co on na to i czy będzie taka możliwość. Już mi ciężko lazic z tym bebzunem A termin z usg mam na 5 kwietnia wiec akurat by byłoWłaśnie miałam pisać żeby któraś w negatywie go przerobiła. U mnie na telefonie widać naprawdę całkiem wyraźnie. No ja nie mam wątpliwości, że jest druga kreska ale oczywiście nie zwalnia cie to Nuria przed sikaniem jeszcze dziś na drugi teścior:-)
Rene a jak się czujesz tak w ogóle? Kiedy wizyta teraz? Cięcie będzie na początku kwietnia?
Piękne [emoji7]
Pogoda cudna i u mnie ... po weekendzie wogole ma być rewelacja uwielbiam wiosnę [emoji255][emoji255][emoji255][emoji255]