• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen [emoji16]
b1ae81175faf53539851bab867046c26.jpg

reklama
A więc melduję się..z wizyty trafiłam prosto do szpitala. W życiu bym nie pomyślała. W niedzielę miałam robić urodziny córci A urodze drugą. Taki numer. W niedzielę mam cc. Właśnie profilaktycznie podali sterydy na rozwój płuc.
A no i doktorek miał nosa kierując mnie bo mam zmniejszoną ilość wód już.
Z tego wszystkiego dostałam ciśnienia ,mąż myślał że jaja sobie robię jak mu powiedziałam że musi jechać po walizki.
Łeb mi pęka. Z jednej strony cieszę się z drugiej jest mi cholernie źle bo starsza corcia tak liczyła ze wyprawie jej urodziny i zrobię tort A mnie nie będzie.
Siedzę i rycze

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A więc melduję się..z wizyty trafiłam prosto do szpitala. W życiu bym nie pomyślała. W niedzielę miałam robić urodziny córci A urodze drugą. Taki numer. W niedzielę mam cc. Właśnie profilaktycznie podali sterydy na rozwój płuc.
Z tego wszystkiego dostałam ciśnienia ,mąż myślał że jaja sobie robię jak mu powiedziałam że musi jechać po walizki.
Łeb mi pęka. Z jednej strony cieszę się z drugiej jest mi cholernie źle bo starsza corcia tak liczyła ze wyprawie jej urodziny i zrobię tort A mnie nie będzie.
Siedzę i rycze

Wow ! To urodzisz tak samo jak corcie pierwszą? [emoji41]
Jej extra tez mi się tak marzy [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t3d [emoji235]

Wow ! To urodzisz tak samo jak corcie pierwszą? [emoji41]
Jej extra tez mi się tak marzy [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Króliczek 2.10.2017 - 12t3d [emoji235]
Nie nie. Wiki jest z 1 kwietnia Ale mówię wyprawie jej wcześniej bo nóż widelec 1 kwietnia wyląduje w szpitalu a tu okazuje się zdążę z niego wyjść [emoji23][emoji23]. Co nie zmienia faktu że obie będą baranki . Się trafiło coo??

Nie nie. Wiki jest z 1 kwietnia Ale mówię wyprawie jej wcześniej bo nóż widelec 1 kwietnia wyląduje w szpitalu a tu okazuje się zdążę z niego wyjść [emoji23][emoji23]. Co nie zmienia faktu że obie będą baranki . Się trafiło coo??

Aaaaa ale fajna różnica taka mała , można urodziny później razem robić [emoji4]
Fajnie tak i w końcu cos się u ciebie ruszyło ! [emoji4] no to ty niedziela, nati prawdopodobnie poniedziałek noo extra [emoji16][emoji16]
U mnie tez mala różnica bo Lena 24. 09 dzidziol ma termin na 2. 10 - a ja cc będę miała , wiec mam nadzieje, ze na wrzesień się zalapie [emoji38]

Króliczek 2.10.2017 - 12t4d [emoji235]

Siedzę i rycze

Trzymam kciuki i czekam na Twoja Corunie [emoji110][emoji110][emoji8]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry