• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria poczekaj do jutra i zrob test rano chyba ze cie @ wyprzedzi ale test kup[emoji5] moze sie przydac za miesiac ja mialam wczesniej cykle 22 potem 33 a potem 28 wiec roznie bywa z tymi naszymi @ czasem bladza gdzies robia nam nadzieje a czasem przychodzi nawet za wczesnie

reklama
Znalazłam 2 bialuśkie włosy na łepetynie ...no płakać się chce, hormony nie pomagają :( Starość nie radość ...:zawstydzona/y:
Słońce nie smutaj
Wiesz ile ja mam siwych włosów...
Zaczęłam siwiec jeszcze przed 18 [emoji52][emoji17]
Takie geny
Na szczęście są farby [emoji12][emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Maniunia a polecisz coś na łupież ?
Kochana jeśli o szampon chodzi to mi jedynie pomaga clear lub ziaja z piryktonianem
Jeśli chodzi o inne sposoby to polecam peeling na skóre głowy zrobiony z kawy i oleju kokosowego [emoji106]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Kochana jeśli o szampon chodzi to mi jedynie pomaga clear lub ziaja z piryktonianem
Jeśli chodzi o inne sposoby to polecam peeling na skóre głowy zrobiony z kawy i oleju kokosowego [emoji106]

O też polecam peeling, dobry też jest z sody oczyszczonej

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry