Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja kupowałam w lidlu, jest tez w kauflandzie i w aptece kazdejA olej kokosowy gdzie można dostać ?
Mania długo taka kurację stosowalas ??Dodam tylko że bardzo dłuuuugo szukałam szamponu który by poradził mojemu łupieżowi
Masz łupież suchy czy tłusty?
![]()
![]()
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Wiesz co clear mi pomógł już przy pierwszym myciu,
Suchy, takie duże płaty dosłownie terazDodam tylko że bardzo dłuuuugo szukałam szamponu który by poradził mojemu łupieżowi
Masz łupież suchy czy tłusty?
![]()
![]()
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Jak Ci schodzą całe płaty Kochana to tłusty, też mam takiSuchy, takie duże płaty dosłownie teraz
Jakby mi ktoś łepetynę opłatkiem posypał![]()
A po kuracji szybko wraca .?Jak Ci schodzą całe płaty Kochana to tłusty, też mam taki
Mi na serio pomógł clear do włosów przetłuszczających się i teraz mi pomaga head&shoulder kuracja nawilżająca
Ja kupowałam zawsze w rossmanie, ale ostatnio nie było, i powiem Ci że z powodzeniem zamieniłam go na h&sA po kuracji szybko wraca .?
W Rossmanie ten specyfik dostanę ?