• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się po usg. Jajniki wyhamowały... Jajco urosło niewiele dziś ma ok 17mm. 1,5mm na 2 dni to mało. Kolejne usg w poniedziałek. Już mnie denerwują te usg...endo trochę urosło, na tym lepszym sprzęcie ma prawie 7. Moja ginekolog ma chyba inny sprzęt-taki starszy i może inaczej mierzy albo ona źle zaznacza. To na tyle. Z mężem działamy co 2 dni mimo wszystko. Czekam na zastrzyk na pękanie bo już mam dość kłucia :-(

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Witam się po usg. Jajniki wyhamowały... Jajco urosło niewiele dziś ma ok 17mm. 1,5mm na 2 dni to mało. Kolejne usg w poniedziałek. Już mnie denerwują te usg...endo trochę urosło, na tym lepszym sprzęcie ma prawie 7. Moja ginekolog ma chyba inny sprzęt-taki starszy i może inaczej mierzy albo ona źle zaznacza. To na tyle. Z mężem działamy co 2 dni mimo wszystko. Czekam na zastrzyk na pękanie bo już mam dość kłucia :-(

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
17 mm to i tak super ... będzie jajec zdolny do zapłodnienia, teraz tylko aby pękł ...

Arte - 17 to dobrze , ja to miałam nieraz max 15 , a moje endo miesiąc przez zajściem miało 3 , akurat w miesiącu w którym zaszłam nie byłam na monitoringu , bo byłam na wakacjach

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Arte 17 mm to ok
Ważne żeby było dojrzałe i pękło [emoji106]
Będzie dobrze [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Poza tym trzeba brać pod uwagę możliwy margines błędu bo sprzęt inny i lekars inny

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Hej
Rene ale zwrot akcji, trzymam kciuki żeby wszytko było zgodnie z planem. Super, że dziś lub jutro przytulisz już córeczkę:-*

Nati jak tam? Stresior przed jutrem jest?

Nessi mnie na początku ciąży strasznie przetluszczały się włosy. Na szczęście ustąpiło.

Mania nasza skarbnico wiedzy:-* co my byśmy bez ciebie zrobiły:-)

Nuria nie wierzę:-( na pewno nie ma drugiej kreski na teście? W ciąży zdarzają się plamienia w dniu przewidywanej miesiączki.

Arte 17 mm to super jajko! Endo się nie przejmuj. Ja byłam w klinice na usg w 14 dc i nie miałam żadnego jajka, a endo 3 mm, no a 15 dni później test ciążowy pozytywny. W poniedziałek już pewnie dostaniesz receptę na zastrzyk:-)

Carmen miłego i spokojnego lotu:-* czekamy na wieści.

Dorcia, Siwa co tam u was?

Zapraszam na napoleonkę bo inaczej sama zezżrę wszystko[emoji23]
1490449094-aaaaaa.jpeg

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Tynka nie ma nawet cienia.
Takze wypatruje okresu tylko[emoji4]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
Ależ proszę Cię bardzo [emoji16][emoji106]
W razie w służę pomocą, jak tylko będę umiała coś doradzić [emoji12]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Ja po wyjściu ze szpitala też się będę upominać , teraz nie mam jak zapisac

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry