• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
jestem zla na tesciowa! bylismy u kolazanki a potem u tesciowej i okazalo sie, ze Tomka kuzynka Iza jest tez w ciazy i rodzi tak jak ja w grudniu i zaczal sie temat chrzestnych, ze ta Iza mowila tam ostatnio im, ze mojego Tomka chce na chrzestnego lub jego siostre a moja szwagierke, a tesciowa mowi no Edyta (moja szwagierka) bedzie u brata trzymac (moj Tomek) a ja w furie wpadlam i krzycze: ona? po tym jak zareagowala na moja ciaze?!! chyba cie pogrzalo tesciowka, chrzestna bedzie Tomka kuzyna zona, ktora bardz lubimy i Tomek tez trzymal u nich syna...no ku*wa, ja mam udawac, ze nic sie nie stalo i brac szwagierke na chrzestna?!!!

Jugo to polskie drogi i chodniki takie piękne [emoji12]
Ale czasem tez idąc się wywale na prostej drodze [emoji4]

Lux hahaa jaa nic z tego nie zrozumiałam , może ze włosy blond [emoji23]
A co do chrzestnych weź takich jak ty uwazasz za dobrych dla twojego dziecka , ktory ma na celu dac jakis rowniez przyklad temu dziecku i traktować je jako swoje [emoji6]

Jugo to polskie drogi i chodniki takie piękne [emoji12]
Ale czasem tez idąc się wywale na prostej drodze [emoji4]

Lux hahaa jaa nic z tego nie zrozumiałam , może ze włosy blond [emoji23]
A co do chrzestnych weź takich jak ty uwazasz za dobrych dla twojego dziecka , ktory ma na celu dac jakis rowniez przyklad temu dziecku i traktować je jako swoje [emoji6]
wytlumacz to mojej tesciowej heheheh, mi juz slow brakuje

Lux ja słuchałam moją teściowa jednym uchem a puszczam drugim zrob to samo , a jak serio jej coś nie halo to wez jej powiedz , moje zycie , moje dziecko proszę się nie wtrącać [emoji6]

Wiecie co przeglądając tak sukieneczki do małej , moja corcia jak się doczeka slubu kościelnego rodziców będzie miała taką kiece normalnie się zakochałam [emoji171]
1462127941545.jpg

Załączniki

• 1462127941545.jpg
    1462127941545.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 423
Lux ja słuchałam moją teściowa jednym uchem a puszczam drugim zrob to samo , a jak serio jej coś nie halo to wez jej powiedz , moje zycie , moje dziecko proszę się nie wtrącać [emoji6]

Wiecie co przeglądając tak sukieneczki do małej , moja corcia jak się doczeka slubu kościelnego rodziców będzie miała taką kiece normalnie się zakochałam [emoji171]
Zobacz załącznik 756336
piekna kiecka!! no ja jej powiedzialam co mysle, krotko po tej "milej" wymianie zdan pojechalismy do domu

Hej wam .. Xbunx. Co do testow u mnie tez kicha byly coraz ciemniejsze a teraz coras jasnieszcze a owu tak kolo wtorku powinno byc tak mi lekarz mowil nic nierozumiem ... Chyba ze jeszcze bedzie pozytywny .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lux no i dobrze i się nie
denerwuj [emoji6]

Kamila no u mnie też już coraz jaśniejsza od dzisiaj ... A sluz był a owu chyba nie bo temp brak jakiegokolwiek skoku i też nic nie rozumiem ...
Ale za ciebie trzymam kciuki oby pozytywny jeszcze był !
U mnie kalendarzykowo jutro powinna być owu ale watpie w to ..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry