• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Haahaha tak na ten maj [emoji4]
1462091846637.jpg

Załączniki

• 1462091846637.jpg
    1462091846637.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 184
Dzień dobry ...

Bum dobre hehe :)

Jugo Tobie również miłego ...

Tynka co za pyszności robisz ?
Ja żyję .... wczoraj grill,spacerek,książkę dokończyłam czytać w ogródku na leżaczku :)

Dziś na grilla ze znajomymi jesteśmy umowieni ... także dzionek fajnie się zapowiada :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bum przypomina mi się z buta tekst" Wiater wiał, kwiaty pachły a łona mnie odepchła '' :D

Zaczynam dzisiaj staranka !! Yeaaa ... :) śluz jak ta lala ... olałam testy - jak się uda to się uda ...do tego szaleją mi hormony bo cała w krostach jestem ... dramat jakiś o_O
Co ma być to będzie, a jak nie będzie - to się zdobędzie :]
Młody zdrowieje, ja też... gdyż zachorowałam w piątek wieczorem ale na szczęście już przeszło ... szybko wraca bo co weekend mnie jakaś zaraza trapi, ale póki co i szybko złazi ze mnie :D
Udanego odpoczynku! :D

Bum przypomina mi się z buta tekst" Wiater wiał, kwiaty pachły a łona mnie odepchła '' :D

Zaczynam dzisiaj staranka !! Yeaaa ... :) śluz jak ta lala ... olałam testy - jak się uda to się uda ...do tego szaleją mi hormony bo cała w krostach jestem ... dramat jakiś o_O
Co ma być to będzie, a jak nie będzie - to się zdobędzie :]
Młody zdrowieje, ja też... gdyż zachorowałam w piątek wieczorem ale na szczęście już przesżło ... szybko wraca bo co weekend mnie jakaś zaraza trapi, ale póki co i szybko złazi ze mnie :D
Udanego odpoczynku! :D
powodzenia Pysiaku!!!!!! ♥

Ja rownież witam się z rana :)
Bum- fajny obrazek :)
Nessi- to do dzieła :-)

mnie nie ma w domu noc u znajomych na grillu , a dziś to sama nie wiem jeszcze co będziemy robić
miłej niedzieli dziewczyny:-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry