• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Szary czyli ten drugi :D - bo one oba jakoś tam szare :D

Agnes spacerówka wygląda średnio ;)
+ fotelik do wózka ma.

Tynka noo ty haha , zaraz się wezme za naszą tabelkę i wkleje :)

Wonde noo drogi :/ 3w1 - 1800 - ale kasę nam teściu daje :P

Załączniki

• faster2 (8).jpg
    faster2 (8).jpg
    120,9 KB · Wyświetleń: 84
  • faster2 (12).jpg
    faster2 (12).jpg
    107,3 KB · Wyświetleń: 88
  • faster2 (15).jpg
    faster2 (15).jpg
    128,1 KB · Wyświetleń: 100
Szary czyli ten drugi :D - bo one oba jakoś tam szare :D

Agnes spacerówka wygląda średnio ;)
+ fotelik do wózka ma.

Tynka noo ty haha , zaraz się wezme za naszą tabelkę i wkleje :)

Wonde noo drogi :/ 3w1 - 1800 - ale kasę nam teściu daje :p
1800 zł to nie jest drogo, jak na nowy to chyba jest tanio z tego co słyszałam to i po 3000 zł wózki zwykłe stoją. ładniutki jest

reklama
Cześć dzewczyny,
Chciałabym do was dołączyć. Można ?
Stokrotka lat 23 (jeszcze :D ) staramy się, nie staramy - ogólnie nie zabezpieczamy się już dość długo. I nic. Narzeczony zawsze tuli brzuch z nadzieją a kiedy przychodzi @ widać zawód.
Mój cykl jest sam długi. Mam duphaston na czas do kiedy nie zrobię badań w klinice - biorę od 16 t.c.przez 10 dni i czekam na @. Badania w klinice mam zrobić już od ponad roku ale jak nie obrona to wyjazd służbowy i tak nie mam kiedy. Teraz może po świętach się uda chociaż po prostu wolałabym żebyśmy juz byli w ciąży :D bo ciągle sobie powtarzam ze badania są niepotrzebne skoro co chwila jest szansa na to bym była w ciąży [emoji14]
Ogólnie dobrze się odzywam : staram się pić 2 l wody, zero gazowanych, dużo warzyw i owoców, mało tabletek i preferuje ruch. Aktualnie na siłowni nie byłam 3 tygodnie - przeprowadzka i teraz miałam usunięcie zęba i dopóki mi nie zdejma szwów to jestem uziemiona.
Motywacja jest to ze mam obiecana umowę na czas nieokreślony nieokreślony a oboje marzymy o rodzince.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry