Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Iui ? Proszę o podpowiedź :*Witaj stokrotenka ja mam 25 lat staramy sie juz ponad 3 lata jestem po 3 nieudanych iui
Witamy Stokrotenka, mam nadzieje, że szybko spełnisz swoje marzenie o dzieciątkuCześć dzewczyny,
Chciałabym do was dołączyć. Można ?
Stokrotka lat 23 (jeszcze) staramy się, nie staramy - ogólnie nie zabezpieczamy się już dość długo. I nic. Narzeczony zawsze tuli brzuch z nadzieją a kiedy przychodzi @ widać zawód.
Mój cykl jest sam długi. Mam duphaston na czas do kiedy nie zrobię badań w klinice - biorę od 16 t.c.przez 10 dni i czekam na @. Badania w klinice mam zrobić już od ponad roku ale jak nie obrona to wyjazd służbowy i tak nie mam kiedy. Teraz może po świętach się uda chociaż po prostu wolałabym żebyśmy juz byli w ciążybo ciągle sobie powtarzam ze badania są niepotrzebne skoro co chwila jest szansa na to bym była w ciąży [emoji14]
Ogólnie dobrze się odzywam : staram się pić 2 l wody, zero gazowanych, dużo warzyw i owoców, mało tabletek i preferuje ruch. Aktualnie na siłowni nie byłam 3 tygodnie - przeprowadzka i teraz miałam usunięcie zęba i dopóki mi nie zdejma szwów to jestem uziemiona.
Motywacja jest to ze mam obiecana umowę na czas nieokreślony nieokreślony a oboje marzymy o rodzince.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Witajj [emoji4][emoji4]Cześć dzewczyny,
Chciałabym do was dołączyć. Można ?
Stokrotka lat 23 (jeszcze) staramy się, nie staramy - ogólnie nie zabezpieczamy się już dość długo. I nic. Narzeczony zawsze tuli brzuch z nadzieją a kiedy przychodzi @ widać zawód.
Mój cykl jest sam długi. Mam duphaston na czas do kiedy nie zrobię badań w klinice - biorę od 16 t.c.przez 10 dni i czekam na @. Badania w klinice mam zrobić już od ponad roku ale jak nie obrona to wyjazd służbowy i tak nie mam kiedy. Teraz może po świętach się uda chociaż po prostu wolałabym żebyśmy juz byli w ciążybo ciągle sobie powtarzam ze badania są niepotrzebne skoro co chwila jest szansa na to bym była w ciąży [emoji14]
Ogólnie dobrze się odzywam : staram się pić 2 l wody, zero gazowanych, dużo warzyw i owoców, mało tabletek i preferuje ruch. Aktualnie na siłowni nie byłam 3 tygodnie - przeprowadzka i teraz miałam usunięcie zęba i dopóki mi nie zdejma szwów to jestem uziemiona.
Motywacja jest to ze mam obiecana umowę na czas nieokreślony nieokreślony a oboje marzymy o rodzince.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Piękności [emoji170][emoji170][emoji170]Bum szary [emoji6]
Koteł spi od 2 godzin, az czasem sprawdzam czy oddycha [emoji33]
Wyslalam tacie to zdjecie, a on ma tak "nowoczesny " telefon na ktorym wszystko widac, ze dzwoni do mnie i mowi : a po co ty mi wyslalas zdjecie tych poduszek ? [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom