luska22
Czekam na swój mały cud
Ja biore na moje skrzepy acard oby pomoglSporojuż wzięłam dziś rano żelazo,bo jak wstałam to dosłownie lało się okropnie...na szczęście się teraz uspokoilo
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja biore na moje skrzepy acard oby pomoglSporojuż wzięłam dziś rano żelazo,bo jak wstałam to dosłownie lało się okropnie...na szczęście się teraz uspokoilo
Ja biore od wczoraj acard ciekawe jaka @ bedzie na swietaDorcia a bierzesz acard?
Ze mnie po zabiegu w czasie 3 czy 4 @ tez lało sie strasznie, az sama niewierzylam, ze to możliwe [emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ooj, przykro miCiagle lecą ze mnie skrzepy...to już druga @ po zabiegu ... Nie mogę na to patrzeć i leje się ze mnie jak z prosiaka...niech to się już skończy,bo oszaleje [emoji22][emoji22][emoji22]
Biorę tylko jak @ przychodzi to odstawiam...Ale faktycznie krew jest rozrzedzona to może mocniej leciećDorcia a bierzesz acard?
Ze mnie po zabiegu w czasie 3 czy 4 @ tez lało sie strasznie, az sama niewierzylam, ze to możliwe [emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie nie wiem,nie sądzę żeby jeszcze coś się czyscilo...może z czasem się unormuje wszystkoOoj, przykro mi
Sama cierpialam na obfite miesiaczki i przy pco mialam.je praktycznie ciagle, dopiero pozniej po tabletkach sie uregulowalo ze mialam okres co 27-28
A to mozliwe, zeby jeszcze sie tak po zabiegu czyscilo ?
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk