• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dupek jest na wywołanie okresu bo bez niego miałam cykle po 70 dni najdłuższe :/ wiec póki co chce się dowiedzieć czy mam owu i te badania a dopiero za jakiś czas już oficjalnie całą naprzód starań. Teraz liczymy na miłą wpadkę :) ale jakoś nie wychodzi... wiec nie wiem czy się mogę wspomóc jakimiś ziołami czy czymś innym :/
Ale lekarz powiedział wyraźnie ze starania to codzień a nie zależne od humoru wiec nie ma takiego dużego nacisku

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wiem,ze ba wywolanie.@ ale moze owu masz ciutek później a tym dupkiem blokujesz,to miałam na mysli [emoji4]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Wiem,ze ba wywolanie.@ ale moze owu masz ciutek później a tym dupkiem blokujesz,to miałam na mysli [emoji4]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Stokrotka jeśli miewasz takie długie cykle to pozostaje Ci zrobic monitoring czy w ogóle owulacja występuje. Moze jej nie ma, a moze jest dużo pózniej, a dupek ją uniemożliwia. Jest wiele opcji przy takich długich cyklach nie jest łatwo. Życzę oczywiście jak najszybszego zajścia w ciaze [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiem wiem, dlatego teraz będę się starała jak naszgybciej zrobić te badania i zobaczymy

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hejo witam się!
Ostatnia nocka przeleciała szybko. A rano działalismy. Mąż stanął na wysokości zadania!
Jeszcze jutro poprawimy. Ale czuję że już po owulce. To już 2 dni po ovitrelle. Zobaczymy. Godzina 0 - 15.04 - możesz mi bum taka datę następnej @wpisać bo widzę że mam puste pole :-)

Stokrotka - ja miałam to samo. Okres 3 razy w roku. Okazało się że choruje na Pcos i niedoczynność tarczycy. Też brałam duphaston od 16 dc przez 10 dni. To taka dawka na wywołanie żeby był okres. Nie musi być przy nim owulacji po prostu wymusza skok i spadek progesteronu bez rośniecia i pękania pęcherzyków. Bez monitoringu owulacji raczej nie zajdziesz

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Bum lekarz mi mówił, że jak widać siurka to raczej nie znika ;) pomyłki często zdarzają się w drugą stronę :D
Tynka ja tam się cieszę, że chłopak mi rośnie, bo wiesz przynajmniej moje schizy o wcześneijszym porodzie są w głowie cały czas, a tak im większy tym jego szanse są coraz większe . hmm a co do imienia to miałam od początku w głowie dwie opcje Franek lub Wiktor i kurde blizej sercu jednak jest Franek ;). No a brzuch to rośnie i nic mu na to nie poradzę :D. U Ciebie to już przed świętami będą pytać: już rodzisz?? jeszcze nie? a kiedy???:D
Stokrotenka witaj. Zyczę rychłego zajścia
Majka wybacz, że o Tobie zapomniałam :D u Ciebie też poród za rogiem! jak to szybko u kogoś mija to masakra
Mi u mnie jakoś strasznie szybko leci aż jestem przerażona [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry