Carmen24l
Fanka BB :)
Sukienka ladna,ale brzuszek fajniejszy [emoji7][emoji8]U mnie nie pada, pogoda piękna
Co myślicie o takiej sukience na ślub w czerwcu ?
![]()
![]()
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sukienka ladna,ale brzuszek fajniejszy [emoji7][emoji8]U mnie nie pada, pogoda piękna
Co myślicie o takiej sukience na ślub w czerwcu ?
![]()
![]()
Ja tez to wiele razy słyszałam... i to zazwyczaj się słyszy od kobiet 45+..Tak to w pracy już bywa. Ja poronilam w maju, a w sierpniu dostałam wypowiedzenie z pracy. Bo jak to kierowniczka powiedziała "u mnie w ciaze sie nie zachodzi" and "jest pani zagrożeniem dla mojej firmy". Złożyłam pozew do sadu pracy, dostałam odszkodowanie, od szanownej pani (przez bardzo małe p) kierownik. Nie dość ze traktuje ludzi jak śmieci to jeszcze wprost o tym mówi i w ogóle sie z tym nie kryje, ze jest zwykła prosta babą, bez jakichkolwiek zasad i kultury. Teraz mam fajnego kierownika, a właściciele sa normalnymi ludźmi, na poziomie.
Sama dzieci rodziła jak pracowała "u kogos" a mi takie farmazony snuła, ze jakbym to wszystko nagrała to jeszcze odszkodowanie za mobing bym dostała [emoji23] z jednej strony żałuje, ze tak wyszło jak wyszło, bo przez ta sprawę problem jest znaleźć prace i w sumie i tak jej to nie nauczy szacunku do drugiego człowieka. Rozmawiałam z panią która tam pracuje, to mowila, ze dalej traktuje je jak śmieci i ze jak idzie do pracy to czuje sie jakby szła na ścięcie [emoji23] a mi sie rano chce wstawać, bo wiem, ze nawet jak cos zrobie nie tak w pracy to ktoś mi to powie, a nie mnie zjedzie jak burą sukę [emoji55]
5 cm ?Gdzie ten przycisk " nie lubie" [emoji23] ciężko by ją było dopasować. Mi motrafił skoczyć nagle brzuch o 5cm [emoji33]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli wyszło ze go regularnie tluczesz ? [emoji14]Matko! Jestem w głębokim szoku. Moj Młody wczoraj w szkole trochę wywijał i Pani od angielskiego chciała mu wpisać uwagę, ale on ja wybłagał żeby tego nie robiła. Ale uwaga na argument jakiego użył - "bo mnie mama stłucze" [emoji33][emoji33][emoji33] no rece mi opadły do samej ziemi. Żeby chociaż raz dostał klapsa to mógłby tak mowić... chyba nie zdaje sobie sprawy, ze mógł narobić więcej problemów nam wszystkim, niż samemu sobie ta jedna uwaga [emoji52]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom