reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny.
Jakieś paskudztwo się przypałetało... Swędzi mnie na dole :-( nosz drapie się jak idiotka :-(

Ogólnie źle się czuję. Taka przybita po tych dniach płodnych, ryczec mi się chce i jeszcze to pieczenie i swędzenie na dole...
Boli mnie brzuch - nie cały czas, raz coś mnie zakłuje, czasem cmi jak na @ najchętniej nie ruszalabym się z kanapy.
Nie mogę na męża patrzeć, wkurwil mnie wczoraj. Jutro jeszcze pobranie kwi...w sumie to się boję. Sama nie wiem czego

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

reklama
No wyszło na to, ze go leje [emoji55] a przekonana jestem, ze powiedział tak, bo babcia przyjedzie z prezentami, a tam uwaga w zeszycie i klops. Prezentów nie bedzie [emoji39]
Jeszcze brakuje mi żeby jakas opiekę społeczna nam przysłali czy cos [emoji52]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wierze, bo opieka to od razu sie przypierdziela.
Trzeba byc uwaznym bo z niczegos zrobia cos.

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hej dziewczyny.
Jakieś paskudztwo się przypałetało... Swędzi mnie na dole :-( nosz drapie się jak idiotka :-(

Ogólnie źle się czuję. Taka przybita po tych dniach płodnych, ryczec mi się chce i jeszcze to pieczenie i swędzenie na dole...
Boli mnie brzuch - nie cały czas, raz coś mnie zakłuje, czasem cmi jak na @ najchętniej nie ruszalabym się z kanapy.
Nie mogę na męża patrzeć, wkurwil mnie wczoraj. Jutro jeszcze pobranie kwi...w sumie to się boję. Sama nie wiem czego

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Ooj tam, faceci potrafia tylko wqrwiac [emoji1][emoji1]
Połóż sie, odpocznij
I moze przemyj sie czyms ....

Ooj tam, faceci potrafia tylko wqrwiac [emoji1][emoji1]
Połóż sie, odpocznij
I moze przemyj sie czyms ....

No nie położę się bo zaraz do pracy :-( nosz czuję się jakby mnie kto przejechał wczoraj. Czuję mocny pms

Moze to nie pms [emoji14][emoji14]

Wątpię. Pewnie za wysoki progesteron bo biorę 2 tabletki dziennie gdzie zawsze przy cyklach bez owu tylko jedna. A teraz większą dawka i progesteron po owulacji. Właśnie pije kawę i jem ciastka z pysznym karmelem. Zimno mi
A po drugie za wcześnie. Dziś 6dpo

Hej dziewczyny.

Może też przesilenie wiosenne ?
Moze to nie pms [emoji14][emoji14]

A może [emoji7]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Może też przesilenie wiosenne ?

A może [emoji7]

Zobaczymy za tydzień... Najwyżej w święta zacznę zastrzyki kolejne...mój brzuch już przygotowany na klucie

Zobaczymy za tydzień... Najwyżej w święta zacznę zastrzyki kolejne...mój brzuch już przygotowany na klucie

Zrób coś dla siebie. Mi to pomaga. Domowe spa, a jak możesz nawet to wizyta u kosmetyczki.. coś tylko dla Ciebie co Cię zadowoli. Wiem ze nie zawsze można dostrzec plusy ale może wystarczy poświęcić troszkę czasu dla siebie ? :*

reklama
U mnie nie pada, pogoda piękna :)
Co myślicie o takiej sukience na ślub w czerwcu ?
fdfb4b0745e5b233a4acd41147b4

4d84009e464299666967b999e330
Ladna ja mam wesele w ostatnia sobote kwietnia

Do góry