Stokrotenka23
Fanka BB :)
To tak jak ja... myślałam raczej o normalnych potrawach niż o ciachu :/Ja mysle o 3 bicie i babce ale kupie gotowe ze dwie chyba bo nie mam talentu do ciast
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tak jak ja... myślałam raczej o normalnych potrawach niż o ciachu :/Ja mysle o 3 bicie i babce ale kupie gotowe ze dwie chyba bo nie mam talentu do ciast
Chciałabym w to wierzyć na prawdę. Ale wszystkie moje pozytywne myśli po zastrzykach jakoś prysły... Jakoś jestem pewna @ jutro badanie progesteronu a w poniedziałek zadzwoni moja doktor z wynikami (w Holandii nie mogę sama sprawdzić wyników bo mają w systemie w szpitalu w profilu pacjenta) boję się że tu nie będę mogła zrobić bety bo lekarze nie wypisują tu skierowania na to a prywatnie nie można zrobić - wszystkie badania krwi na skierowanie od lekarza. Chyba że pojadę do Niemiec albo polskiMoze to ciaza a nie pms
To kiepskoChciałabym w to wierzyć na prawdę. Ale wszystkie moje pozytywne myśli po zastrzykach jakoś prysły... Jakoś jestem pewna @ jutro badanie progesteronu a w poniedziałek zadzwoni moja doktor z wynikami (w Holandii nie mogę sama sprawdzić wyników bo mają w systemie w szpitalu w profilu pacjenta) boję się że tu nie będę mogła zrobić bety bo lekarze nie wypisują tu skierowania na to a prywatnie nie można zrobić - wszystkie badania krwi na skierowanie od lekarza. Chyba że pojadę do Niemiec albo polski
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Aż tak ? Chcesz powiedziec o co chodzi ? Moze doradzimy [emoji17] Może to hormony ?Ja sie dzisiaj poklocilam z P i przegielam , jak on wróci dzisiaj do domu to będzie cud , jest mi okropnie , siedze i wyje
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t2d [emoji272]