Carmen24l
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz jak mi ulzylo ......Carmen bosko [emoji7][emoji7] gratuluje wizyty [emoji8][emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet nie wiesz jak mi ulzylo ......Carmen bosko [emoji7][emoji7] gratuluje wizyty [emoji8][emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]No i wszystko dobrze, mala ze mna byla i moja mama [emoji7][emoji7]
Babcia zadowolona byla,bo za jej czasow trombka byla o ktorej Nessi pisala [emoji23][emoji23]
Dzis mam 8+3 a na usg wyszlo 8+2 wiec sie pokrywa. Nawet nie macie pojecia jak mi ulzylo.
Pierwsze co zobaczyłam na usg to bylo serducho no i jak je zobaczylam to ogarnal mnie taki spokoj, ktorego dlugo,dlugo potrzebowalam...[emoji20]
Mam nadzieje, ze bedzie to Olek [emoji14][emoji14]
Pozdrowienia dla forumowych cioć .
![]()
![]()
![]()
AAAAAAAAA jakie wspaniałe wieściNo i wszystko dobrze, mala ze mna byla i moja mama [emoji7][emoji7]
Babcia zadowolona byla,bo za jej czasow trombka byla o ktorej Nessi pisala [emoji23][emoji23]
Dzis mam 8+3 a na usg wyszlo 8+2 wiec sie pokrywa. Nawet nie macie pojecia jak mi ulzylo.
Pierwsze co zobaczyłam na usg to bylo serducho no i jak je zobaczylam to ogarnal mnie taki spokoj, ktorego dlugo,dlugo potrzebowalam...[emoji20]
Mam nadzieje, ze bedzie to Olek [emoji14][emoji14]
Pozdrowienia dla forumowych cioć .
![]()
![]()
![]()