• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bumek juz mam[emoji7]
1492073873-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No my o córkę też walczyliśmy 4 długie lata, także, niestety wiem co przechodzicie [emoji17]
Jednak nikt nie zatrzyma mojego zegara, czas ucieka
Ale trudno, widać tak ma być
Przepraszam, jestem dziś rozgoryczona [emoji17]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Mania wiem ze to oklepane, ale nie załamuj się. Ja tez mam taki czas. Mimo że jestem młodsza ciężko mi znieść to ze jedni juz mogą mieć dzieci a my tyle czasu się nie zabezpieczamy i nic.. nic.. kompletnie nic.
No i wszystko dobrze, mala ze mna byla i moja mama [emoji7][emoji7]
Babcia zadowolona byla,bo za jej czasow trombka byla o ktorej Nessi pisala [emoji23][emoji23]
Dzis mam 8+3 a na usg wyszlo 8+2 wiec sie pokrywa. Nawet nie macie pojecia jak mi ulzylo.
Pierwsze co zobaczyłam na usg to bylo serducho no i jak je zobaczylam to ogarnal mnie taki spokoj, ktorego dlugo,dlugo potrzebowalam...[emoji20]

Mam nadzieje, ze bedzie to Olek [emoji14][emoji14]
Pozdrowienia dla forumowych cioć .

2f713d05694bbc81bd8bf9a432088f76.jpg
9db77bf4a5deafd1fe9c59f31bb063d7.jpg

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Omg ! Carmen gratuluję ! Jak się czujesz ? Piękny bobanio [emoji7] trzymam kciuki [emoji5]
Dobry :) jadę do roboty...te France mnie wykoncza :/ wczoraj dwie spekulowaly kiedy znowu zajde i chyba głupia bym była po tym co się stało...Nie miałam siły się obronić,nie mogłam nic powiedzieć....dziś im wygrane....i wiecie co? Uj im w doope :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez bym powiedziała co trzeba. Z takimi trzeba krótko i na długo, na długi dystans.
Ja dziś miałam jeden z dni gdzie się zapitala. .. i to na wysokich obrotach. Czekam na ta ciążę bo tylko to w pracy mnie trzyma inaczej bym zaczęła szukać czegoś innego.

Staraczki tez tak macie ze boicie się wypić alkoholu bo może jest juz Mały Ktoś ? [emoji22]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ufff już w domu...toc to dramat dziś był,bo wszystkie kasy otwarte i jeszcze kolejki po sam koniec sklepu,no i jeszcze towar to wyłożenia więc padam na ryj i nawet czasu nie było im pocisnac,ale będzie okazja i to nie jedna :) Jedyna taka Asia miała w sobie siłę żeby mi współczuć :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój juz chyba nie wie jak mi pomóc. Są momenty ze nienawidzę naprawdę swojej pracy. Taka meczarnia psychiczna [emoji15]
I jak ludzie są bezwzględnie by ratować własne dupsko to szok.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry