• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka kochane:-)

Miałam dziś mega zabiegany dzień a potem odsypiałam.
Melduję, że wszystko dobrze. Mały ładnie nadrobił i waży ok. 3300. U mnie szyjka krótka i miękka ale jeszcze zamknięta:-) mam szansę spędzić święta w domku z rodziną. Od poniedziałku rozpoczynamy z mężem misję " wychodź synu:-)"

Carmen widziałam dzidziulka i jest przeuroczy! Takie maleństwo, a już tak pięknie rączki i nóżki widać! Prawdziwy cud:-)

Hejka kochane:-)

Miałam dziś mega zabiegany dzień a potem odsypiałam.
Melduję, że wszystko dobrze. Mały ładnie nadrobił i waży ok. 3300. U mnie szyjka krótka i miękka ale jeszcze zamknięta:-) mam szansę spędzić święta w domku z rodziną. Od poniedziałku rozpoczynamy z mężem misję " wychodź synu:-)"

Carmen widziałam dzidziulka i jest przeuroczy! Takie maleństwo, a już tak pięknie rączki i nóżki widać! Prawdziwy cud:-)
Ooo to od poniedzialku bedzie faktycznie akcja [emoji14][emoji14]
Widzisz , dzieki Bogu dobrze poszlo i maluszek nadrobil. Moze na sam koniec bedzie tak,ze bedzie ważył 4 kilo [emoji51][emoji51]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Ma któraś nr w play?
Od ok 2 tygodni moj nie moze do mnie zadzwonic. Gdy do mnie dzwoni od razu włącza sie poczta, a u mnie pokazuje ze połączenie zostalo odrzucone. Sprawdzalami nie mam nr mojego na liscie polaczen odrzucanych ani Go nie zablokowalam. Moj tez u siebie sprawdzal i tak samo. Czemu tak sie dzeje??
Bylismy dzwos w salonie play to babka mowila ze ona sama nie wie czemu tak jest[emoji46]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry