• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte [emoji20]
Nessi kochana nie załamujemy sie [emoji8]
A mi ostatnio odjebalo już do reszty, jak ktoś kupuje witaminy dla ciężarnych albo test ciążowy to mam takie ukłucie, ze czasem jakbym mogła to bym chyba płaczem wybuchła. Tak wiec ja również zostaje w krzakach...
Wesołych [emoji214]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ciężko mi rozwiązać stwierdzenie "krzaki" [emoji23]

Dziewczyny życzę wszystkim Błogosławionym mało wymiotów, dużego apetytu i dużo odpoczynku a w koncowce szybkiego i bezbolesnego porodu [emoji9] ściskam każda z osobna [emoji9]
A nam Staraczkom samych dni płodnych i mnóstwo cierpliwości aby Pan Bóg nam pomógł i żebyśmy były wszystkie juz w 2018 mamusiami.

Pisząc te życzenia trochę mi smutno się zrobiło, ale ja mam ogólnie chyba taki gorszy czas.

Nasze ciężarówki jak się czują ?

Zamówię chyba w maju suplementy po wypłacie. Ja słyszałam, że nawet sportowcy biorą witaminy dla ciężarnych, wiec mnie to jakoś nie demotywuje, szczególnie również osoby po krwotokach gdzie tych witamin powinno być naprawdę dużo dostarczanych.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny i my sie kiedys w końcu doczekamy tej ciąży!
Kazdej z Nas nie jest latwo, ale musimy to przetrwać.
Ostatnio kolezanka przyszla do mnie ze swoja 3 letnia corka i myslalam ze mi serce pęknie jak patrzylam na tę małą. Jak sie śmieje, bawi. Idac do kuchni po napoj dla malej mialam lzy w oczach, czemu to nie moje dziecko..
Czasami wyplacze sie w nocy, i mi lepiej. I tak w kółko.
Pomimo tego, wierze ze i ja kiedys zostane mamą. Moze nie teraz, nie za miesiąc, dwa. Ale kiedys zostanę. I wtedy będę szczęśliwa. A teraz troche powalczę o to szczęście. A Wy staraczki razem ze mną[emoji8]

Wesolych Świąt! Oby nastepne większość z Nas spedzila ze swoimi maluchami![emoji8]

1492181883-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tez czesto uwazam ,ze to wszystko niesprawiedliwe.
Te co nie dbaja o siebie maja kilkoro dzieci,a ja cale zycie dbam,do ciazy staralam sie przygotowac,przebadalam sie i cooo i dwa razy mi sie juz nie udalo[emoji20]
Czasem trace nadzieje,a potem znow na kilka dni jest lepiej.
Ograrnia mnie starch czy uda mi sie donosic ciaze[emoji20]
Ale musimy walczyc o swoje[emoji4]nie mozemy sie poddac[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kochane
Życzę Wam by te Święta przyniosły wytchnienie od codziennych smutków i wiare i siłę na wszystko co przed nami [emoji106]
Będzie dobrze, musi [emoji16][emoji106]

1492194715-aaaaaa.jpeg

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry