• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry .

Karola no super bejbik ! [emoji7]
No to dobrze pisalam ze prenatalne też miałam tylko w 20tc .
Czyżby była wstydliwa dziewczynka [emoji4]

U mnie weny brak, lekarz z małą był musieliśmy jechać do stomatologa z dzieckiem na zastrzyk przeciw bólowy , trochę jest lepiej ale dalej się mocno pchają te zęby u gory 4 idą na raz a na dole 3 to musi być ból [emoji17]

reklama
Dzień dobry .

Karola no super bejbik ! [emoji7]
No to dobrze pisalam ze prenatalne też miałam tylko w 20tc .
Czyżby była wstydliwa dziewczynka [emoji4]

U mnie weny brak, lekarz z małą był musieliśmy jechać do stomatologa z dzieckiem na zastrzyk przeciw bólowy , trochę jest lepiej ale dalej się mocno pchają te zęby u gory 4 idą na raz a na dole 3 to musi być ból [emoji17]
Jeju aż tak źle? Niech szybko wychodzą

Kamila to nie wiesz że oni po to żyją żeby robić na złość ;)
No aż tak źle , ani jeść ani nic , dziś spała od 11-15 po południem aż tak długo , ciągle w łóżku i przy mnie , nawet P nie umie mnie podmienic od wczoraj a przy tym wszystkik gorączka , smarki i niezły kaszel ..
No i leki mamy oby pomogło szybko , choć dopóki nie wyjdą nic na to nie możemy zbytnio poradzić [emoji57]

No aż tak źle , ani jeść ani nic , dziś spała od 11-15 po południem aż tak długo , ciągle w łóżku i przy mnie , nawet P nie umie mnie podmienic od wczoraj a przy tym wszystkik gorączka , smarki i niezły kaszel ..
No i leki mamy oby pomogło szybko , choć dopóki nie wyjdą nic na to nie możemy zbytnio poradzić [emoji57]
No tak. Ale oby leki chociaż zlagodzily objawy i dały żyć

Hejo

Jugo hehe z rana to prosto do lozka wskoczylam;)
Dopiero po 14 wstalam, szybko sprzatanie, pranie i obiad i tak po 17 poszlam spac dalej, i za chwile znow do pracy wychodze.
W pracy w miare.;)

Anula no grila to ja tez juz mam dosv na jakis czas;) hehe

Moniusia fajnie ze jest plan, ja trzymam kciuki za Ciebie;)

Xbum wspolczuje twojemu malenstwu ze tak musi sie meczyc;(
Nam zabki wychodzily od 4 miesiaca wiec do roku mielismy wszystkie.

Karola jaka fajna dzidzia;)
No to ladnie wypoczywaj i raczej wyjscie w gory nie wskazane, odbijecie sobie to kiedy indziej;)

Wstawać śpiochy! :) Już czwartek! Zaraz weekend :D

Dzisiaj 16 dc ... jajnik lewy mnie napitala, że aż szok ... owu jak nic :szok: i to z lewego ...znowu i jak w zegarku. Wczoraj poszaleliśmy, że hej ... całą noc nie spałam. Fajnie, że dzisiaj praca tylko do 11:00 bo moje wszystkie zmysły wołają łóżko - tym razem do snu.

Karola- piękny dzidziuś ! :)
Bum - zdrówka dla młodej!
Anula - odpal grilla jak już masz dość - chętnie przygarnę, tylko nie mam gdzie grillować :D

Uciekam się szykować do pracy, resztę nadrobię jak wrócę - a wrócę dzisiaj ekstra szybko uff :)
Udanego i słonecznego dnia życze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry