• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Luxi, ja w pierwszych tygodniach też miałam ostrą fazę na chipsy... Na szczęście teraz juz mnie tak nie męczy i zaczynam jeść normalnie.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam , nie było mnie pare dni ...@ przyszła z dokładnością do minuty hehe miałam wesele z wyjazdem wiec nawet nie byłam w stanie zaglądnąć co tam u was .... muszę nadrobić !!!! a zanim nadrobię to zaraz jadę z moim na badanie nasienia :-0 tak szybko się zdecydował
Miłego dnia wszystkim

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej .

Kruczyca no noc tak pol na pol , dzis znow lekarz bo plamka sie malej czerwona w oku zrobila i szybko lekarz , no to z mocnego kaszlu poprostu naczynko peklo i bardzo sie rozlalo , krople do oczu i znow kasa w aptece poszla...

Dziewczyny przepraszam , ze nie tak do wszystkich się odnosze ale brak glowy mam do forum , a mała ciagle na rekach.

Nati i innee dziewczyny napiszcie mi na priv kiedy @ następna , ppostaram sie wieczorej zaaktualizowac tabelke.

Caluski dla kazdej , i zaciazajcie szybciutko [emoji182]

Hej .

Kruczyca no noc tak pol na pol , dzis znow lekarz bo plamka sie malej czerwona w oku zrobila i szybko lekarz , no to z mocnego kaszlu poprostu naczynko peklo i bardzo sie rozlalo , krople do oczu i znow kasa w aptece poszla...

Dziewczyny przepraszam , ze nie tak do wszystkich się odnosze ale brak glowy mam do forum , a mała ciagle na rekach.

Nati i innee dziewczyny napiszcie mi na priv kiedy @ następna , ppostaram sie wieczorej zaaktualizowac tabelke.

Caluski dla kazdej , i zaciazajcie szybciutko [emoji182]
No to widze ze ciagle cos... Zdrowka dla małej i cierpliwosci dla Was :)

Praca, praca ... i po pracy .. - Jak mawia mój Szogun ''to jest życie'' :D
Wpadłam do biedronki bo mają na stanie dywany na tarasy i balkony, więc jeden chapnęłam .. i zaraz zabieram młodego na ekstra ćwiczenia manualne pod tytułem: ''będe sprzątał taras'' :D wszystkie chwyty ze szczotą ma dozwolone :D:D

Kruczyca - ja się nic a nic nie pogniewam jak bedziesz pierwsza :D Więc wyduś z tego swojego ile się tylko da - do maximum :D

Luxuorius - ej Luxia .... te mdłości całe to wina Twojego Tomka ... weź go za fraki niech stanie na głowie by Cię w końcu czymś nakarmić :D

Zdrówka kochana, ja mam katarzis co weekend :/
Ness będę się starac :D za ojczyzne! :D ha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry